Wawollie Kringloop Utrecht

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Wawollie Kringloop Utrecht
  • Utrecht, Utrecht

Wawollie Kringloop werkt voor een duurzame, diervriendelijke en verbonden samenleving. Met een divers team aan vrijwilligers, (re)integranten, stagiaires en dagbestedingskandidaten stimuleren we hergebruik. Dit doen we door de inname en verkoop van tweedehands goederen. De winsten gaan naar dierendoelen.


DUURZAAMHEID EN SAMEN WERKEN
Bij Wawollies koppelen we duurzaamheid en recycling aan creatieve initiatieven, werkervaringsplekken en dagbesteding voor ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking. Ook mensen zich eenzaam voelen of wat om handen willen hebben zijn welkom. We brengen mensen samen en helpen hun kracht te ontdekken en talenten te benutten.


WIJ STEUNEN GOEDE DOELEN
Samen met een team vrijwilligers, werkwillenden en mensen met een beperking verlengen we de levensduur van producten. Kosteloos halen we tweedehands spullen bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. Met de opbrengsten steunen we samen goede dierendoelen.


WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
We zijn we hard op zoek naar mensen die zich nuttig willen maken voor mens en maatschappij!

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft. Jong of oud, arm of rijk en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.


GOED BEREIKBAAR
Wawollie Kringloop Utrecht bevindt zich op Lage Weide en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanuit Utrecht, Maarssen, Vleuten en de Meern.



Locatie

Wawollie Kringloop Utrecht
3542DM Utrecht Utrecht NL