Politie Zeeland-West-Brabant

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Politie Zeeland-West-Brabant
  • Breda, Noord-Brabant

De digitale opsporing binnen de Eenheid Zeeland-West-Brabant is zowel op centraal als op decentraal niveau georganiseerd. De Dienst Regionale Recherche (DRR) beschikt over het Team Digitale Opsporing (TDO) en meerdere digitale platformen bij de afdelingen Milieu, Zeden, AVIM (mensenhandel) en Generieke Opsporing (moord/doodslag georganiseerde criminaliteit). Elk district beschikt over een digitaal platform binnen de districtsrecherche (DR).

Het TDO richt zich voornamelijk op de complexe rechercheonderzoeken en werkt hierbij nauw samen met de digitale platformen. De digitale platformen zijn het eerste aanspreekpunt voor de onderzoeksteams van de verschillende opsporingsonderdelen en zij vormen de verbindende schakel tussen de onderzoeksteams en het TDO.

Zowel binnen de DRR (Breda) als bij de DR Markiezaten (Bergen op Zoom) en DR De Baronie (Oosterhout) zijn vacatures beschikbaar. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt samen met jou bekeken welke werkplek het meest passend is. Het is ook mogelijk om vooraf jouw voorkeur voor een specifieke locatie aan te geven.



Locatie

Politie Zeeland-West-Brabant
4824AR Breda Noord-Brabant NL