Vossen Laboratories Int.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vossen Laboratories Int.
  • Vossen Laboratories Int.
  • Weert, Limburg

Een gemakkelijker leven, een beter leven, daarom zijn we hier. Ons doel is om mensen en bedrijven te helpen meer waarde te halen uit onze producten. We zijn vastbesloten om dit te doen met een zo klein mogelijke economische voetafdruk. Naast het hebben van talrijke certificeringen die ecologische productie garanderen, helpen onze producten de levensduur van machines, de vitaliteit van mensen, de output van boerderijen en de hygiëne van bedrijven te verbeteren. Naarmate onze wereld groeit, zullen mensen en bedrijven steeds meer uitdagingen tegenkomen. We streven naar een beter leven, beter zakendoen, gedeelde winsten en een betere gezondheid voor mensen. Dat begint voor ons bij agrarische ondernemers en eindigt bij persoonlijke en materiële zorg en hygiëne. Om een betere toekomst te creëren, doen we er alles aan om onze kennis te delen, zorg te dragen voor milieukwesties en mensen en bedrijven te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit die toekomstbestendig zijn.
Met drie locaties in Nederland, België en Duitsland, waaronder ons hoofdpand en magazijn in Weert (LI), hebben wij in totaal zon 50 werknemers rondlopen. Hier worden al onze producten in-house ontwikkeld, geproduceerd en verspreid.



Locatie

Vossen Laboratories Int. https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f12fb1c005c87c271c0ffaefce661a5660f596b945290c7c.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f12fb1c005c87c271c0ffaefce661a5660f596b945290c7c.png
6004HT Weert Limburg NL