Rice Lake Weighing Systems Europe

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Rice Lake Weighing Systems Europe
  • Rice Lake Weighing Systems Europe
  • Heteren, Gelderland

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren (voorheen Master Engineering B.V.) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen, met daarnaast nog een aantal aanverwante producten.
Het leveringsprogramma bestaat o.a. uit Master bandwegers, doseerbanden, schroefwegers, bulkslide flowmeter, valplaat meetsystemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, doorstroomwegers, weegplateaus, weegschalen, loadcells en weegprocessoren.

Voor de industriële logistieke sector leveren we systemen voor het vastleggen van dimensies (dimensioning), vaak in combinatie met controlewegers.

We leveren niet alleen service op haar eigen systemen en die van Master, maar ook op de meeste andere merken, waaronder bandwegers van Ramsey, Schenck, Raute, Siemens Milltronics en SEG.
Daarnaast zijn we (erkend) keurder met een kalibratie service voor statische weegsystemen en bandwegers. Hiervoor is Rice Lake gecertificeerd door het NMi.

Wegens een steeds verder gaande groei van de activiteiten, breiden we onze serviceafdeling uit en zijn we opzoek naar een Service Engineer, waarmee Rice Lake beter in staat om de steeds groter wordende vraag voor service in te vullen.



Locatie

Rice Lake Weighing Systems Europe https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/37c1575efa65b9e81beb40109e7f56be4ac9d4799c13d726.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/37c1575efa65b9e81beb40109e7f56be4ac9d4799c13d726.jpg
6666MH Heteren Gelderland NL