Maru Solar

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Maru Solar
  • Maru Solar
  • Zuidoostbeemster, Noord-Holland

Het innovatieve, duurzame start-up bedrijf Maru Group is op zoek naar een Sales Adviseur MKB. Als Sales Adviseur MKB ben je bij Maru Solar verantwoordelijk voor de gehele commerciële en technische engineering en het onderhouden van klantcontact. Je kunt succesvol zijn in deze functie door het actueel houden van onze leadwebsites, uitvoeren van marktonderzoek en het betrekken van de resultaten bij de doorontwikkeling en verkoop van onze producten. Je denkt creatief mee in marketingcontent. Je houdt de ontwikkelingen in de markt goed bij door o.m. concurrentieanalyses. Je brengt bezoeken aan klanten en prospect. Je behandelt aanvragen en verwerkt deze in offertes die je uiteindelijk tot succesvolle verkoopovereenkomsten weet te brengen. Ontwerpen voor klanten ontwikkel je bij ons in 2Solar.

Naast je dagelijkse werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de administratie waardoor het realiseren van de sales doelstelling goed zijn te monitoren, een benchmarking ontstaat van materialen bij verschillende leveranciers en klanttevredenheidsonderzoek adequaat kan worden bijgehouden.

Je opereert zowel zelfstandig als in teamverband. In teamverband werk je nauw samen met de sales adviseurs, sales support officer, werkvoorbereider, monteur zonnepanelen en de teamleider van Maru Solar. Daarnaast neem je als teamlid van Maru Solar deel aan de teamoverleggen.

De uitdaging ga je aan bij Maru Group
Maru Group, onderverdeeld in vier bedrijfsunits (Maru Greentech B.V., Maru Innovations B.V., Maru Solar B.V. en De Groene Aggregaat Verhuur Nederland B.V.), is een Noord-Hollandse start-up met momenteel circa 30 medewerkers in dienst, die zich focust op groene energie en innovatie. Het woord duurzaamheid is bij dit bedrijf dan ook niet weg te denken. Maru Group gelooft in functionele duurzaamheid en het verleggen van grenzen. Stroomuitdagingen en energiebehoeftes worden opgelost door het vermogen tot verandering, ambitie en het hebben van een nuchtere mentaliteit. Met dank aan Maru Group is er tot op heden 5.5 miljoen kilo minder co2 uitgestoten op onze wereld.

Maru Group zet zich in voor een emissie loze wereld. Dit gebeurt vanuit een eigen innovatiehuis en verschillende werkmaatschappijen die actief zijn op het gebied van schone energievoorzieningen. Maru ontwikkelt mobiele off grid emissie-arme energievoorzieningen voor onder andere de bouw en infra en heeft een eigen verhuurmaatschappij genaamd De Groene Aggregaat. Daarnaast installeert Maru Solar moderne opslag en zonnepaneelinstallaties bij particulieren en midden- en kleinbedrijf.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Maru Group te werken. Er heerst een informele, no-nonsense sfeer en iedereen op de werkvloer weet wel van doorpakken. Maru Group is in beweging, er wordt open en eerlijk gecommuniceerd en er is sprake van een groei mentaliteit. Er wordt vooral gemanaged op basis van eigenaarschap en output. Jouw nieuwsgierigheid, zelfstandigheid, ondernemerschap en proactieve houding worden zeer gewaardeerd. Deze zullen van pas komen om Maru Group te helpen groeien. Jouw standplaats is in het groene Zuidoostbeemster, naast de loods waar de productie plaatsvindt.

Deze positie biedt meer dan alleen uitdaging:
- een marktconform salaris gericht op doorgroei en participatie binnen het bedrijf;
- CAO kleinmetaal, waaronder 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
- volop kansen en doorgroeimogelijkheden binnen een echte innovatieve startup;
- samenwerken met een professioneel team dat zich inzet voor een duurzamere wereld;
- ruimte voor jouw ideeën over de groei van ons bedrijf en ontwikkeling van onze - producten;
- airhockey, darten en (non) alcoholische versnaperingen op vrijdagmiddag;
- auto van de zaak;
- telefoon en laptop van de zaak;
- personeelskorting op de producten van MARU ter verduurzaming van het eigen huis (na 12 maanden dienstverband).

Dit breng jij voor de vacature Sales Adviseur MKB mee:
- een afgeronde MBO4/HBO opleiding;
- minimaal 2 jaar werkervaring;
- commerciële inslag met een; ondernemersmentaliteit;
- communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
- bovengemiddelde interesse in techniek, innovatie en duurzaamheid;
- praktisch en pragmatisch ingesteld;
- sales ervaring is een pré;
- een gemotiveerde houding;
- meedenkend;
- representatief;
- analytisch, strategisch en commercieel;
- geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit;
- vloeiend Nederlands en Engels in taal en schrift.

Genteresseerd? Solliciteer dan snel via de solliciteerbutton.
Wij ontvangen je graag op een gesprek.



Locatie

Maru Solar https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ad4e23d816f8c67b27eac1b0bfcd7e40c368b3a6fc06f248.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ad4e23d816f8c67b27eac1b0bfcd7e40c368b3a6fc06f248.png
1461GT Zuidoostbeemster Noord-Holland NL