Stichting Sportkompas

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stichting Sportkompas
  • Brummen, Gelderland

Een plek om te sporten en te bewegen voor iedereen in de gemeente Brummen. Dat is wat stichting Sportkompas biedt. Wie op zoek is naar competitie, plezier, vriendschap, sociale erkenning en gezond bewegen kan bij stichting Sportkompas terecht. Het is onze missie om sport, bewegen en gezondheid in de gemeente Brummen te stimuleren en op die manier de leefbaarheid in alle dorpen en kernen in onze gemeenschap te vergroten.
Stichting Sportkompas is op 1 februari 2018 opgericht. De verschillende afdelingen waaruit stichting Sportkompas bestaat zijn:
Sportservice: Afdeling Sportservice bestaat uit beweegcoaches, combinatiefunctionarissen sport, verenigingsondersteuners en docenten lichamelijke opvoeding. Verder is Sportservice actief met beweeg- en sportstimulering en de uitvoering van het gemeentelijk sportbeleid.
Verhuur sportzalen en horeca: De verhuur- en horeca-afdeling beheert de binnensportaccommodaties in de gemeente. Dit zijn sporthal De Bhoele in Eerbeek, overdekt zwembad en sportzaal Rhienderoord in Brummen en de gymzaal aan de Kloosterstraat in Eerbeek.
Zwemzaal: Zwembad Rhienderoord in Brummen biedt méér dan een zwembad en sportzaal alleen. Hier kun je zwemmen, (aqua)sporten, zwemlessen, genieten, ontspannen, een kopje koffiedrinken, bewegen en plezier maken.



Locatie

Stichting Sportkompas
6971LE Brummen Gelderland NL