X-Fittt

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

X-Fittt
  • X-Fittt
  • Arnhem, Gelderland

Vacature Leefstijlcoach bij X-Fittt BV

X-Fittt GLI is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering.


Wij zoeken een leefstijlcoach voor minimaal 16 uur per week die bij X-Fittt BV in loondienst komt. Meer uren zijn altijd bespreekbaar.



Je bent in het bezit van een HBO (coach)diploma. Denk hierbij aan Sportkunde, Toegepaste psychologie, Fysiotherapie, Dietetiek etc. en wilt werken als HBO leefstijlcoach. Je bent ingeschreven bij de beroepsvereniging van leefstijlcoaches (BLCN) of hebt de ambitie om dit te behalen samen met ons.



X-Fittt GLI is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering. X-Fittt GLI is gebouwd op drie pijlers:
Verminderen van energie-inname via gezonde natuurlijke voeding
Verhogen van lichamelijke activiteiten
Eventuele toepassing van psychologische interventies ter ondersteunen van de gedragsverandering


Gewichtsreductie of te wel afvallen is de voornaamste doelstelling. Daarnaast richt X-Fittt GLI zich op blijvende gedragsverandering rond de gezonde leefstijl (voeding, bewegen en slaap), het effect op co- morbiditeit en risicofactoren en op de kwaliteit van leven.


X-Fittt GLI duurt twee jaar. Het eerste jaar staat in het teken van begeleiding. Het tweede jaar is vooral gericht op terugvalpreventie.


De GLI richt zich op volwassenen (16+) met tenminste een matig verhoogd gewicht gerelateerd gezondheidsrisico.
BMI 25 met een verhoogde buikomtrek (mannen: 102 cm, vrouwen: 88 cm) of een verhoogde co- morbiditeit
BMI 30


Bij X-Fittt GLI worden de kosten van de leefstijlcoaching vergoed vanuit de Basisverzekering. Zonder eigen risico.


Als leefstijlcoach van X-Fittt BV zit je in een beweegcentrum/sportschool bij jou in de buurt om daar de doelgroep te begeleiden. De vacature is daarom ook niet plaatsgebonden.



Stuur je brief + CV naar [email protected]



Locatie

X-Fittt https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/be751b3af537ec87e63a08cf2f35276c75b3da0177037943.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/be751b3af537ec87e63a08cf2f35276c75b3da0177037943.png
6832EP Arnhem Gelderland NL