Puur Groenprojecten Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Puur Groenprojecten Nederland
  • Liempde, Noord-Brabant

ONZE DIENSTEN
Uw tuin laten ontwerpen en aanleggen? Een tuin moet natuurlijk een prettige plek zijn om te verblijven. Het moet sfeer hebben, niet te veel onderhoud behoeven en van goede kwaliteit zijn. PUUR Groen is specialist op het gebied van tuinen. Wij ontwerpen kwalitatieve en stijlvolle tuinen die een geheel vormen met uw huis en leggen deze vakkundig voor u aan.
UW TUINARCHITECT
Een prachtige tuin begint bij een goed ontwerp. De tuinarchitecten van PUUR Groen gaan graag met u in gesprek om uw ideale tuin aan te leggen.
UW TUIN LATEN ONTWERPEN
Wij vinden het belangrijk bij het ontwerp van een tuin dat deze volledig voldoet aan uw wensen. Daarom gaan we met u in gesprek over uw wensen om vervolgens twee schetsen aan te leveren. Met uw op- en aanmerkingen komen wij tot een definitief ontwerp. Op deze manier ontwerpen wij uw droomtuin. Bovendien worden onze ontwerpen gemaakt door specialisten die ervoor geleerd hebben, waardoor we tuinen opleveren van hoge kwaliteit.
UW TUIN LATEN AANLEGGEN
Wanneer u een tuin door PUUR Groen heeft laten ontwerpen kunt u ook uw tuin laten aanleggen door ons. Tijdens de aanleg van uw tuin proberen we u zo veel mogelijk te ontzorgen en wordt u enkel betrokken bij zaken waar u ook zelf betrokken bij wilt worden. Denk hierbij aan een tussentijdse evaluatie en het uitkiezen van de bomen.
UW TUIN LATEN ONDERHOUDEN
Indien u een tuin heeft laten aanleggen door PUUR kunnen wij ook vakmatig onderhoud voor uw uitvoeren. Dit is onderhoud dan maar een aantal maal per jaar plaatsvind, waarin wij uw tuin snoeien, bemesten en indien nodig planten we hem aan.



Locatie

Puur Groenprojecten Nederland
5298MB Liempde Noord-Brabant NL