Sitecrew

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Sitecrew
  • Sitecrew
  • Groningen, Groningen

Sitecrew is een evenementen ondersteuner gevestigd in de regio Groningen. Wij zijn werkzaam op verschillende (grote) evenementen en beurzen, zowel voor, tijdens en na een event. Hiervoor leveren wij o.a. podiumbouwers, beursbouwers, tentenbouwers en sitecrew (heftruck en hoogwerker chauffeurs / stagehands / riggers).


Deze klussen vinden plaats op de tofste plekken in binnen- en buitenland. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Eurosonic Noorderslag, Qdance, Tomorrowland, Mysteryland en ADE in Amsterdam. Verder ondersteunt Sitecrew bijvoorbeeld tijdens de opbouw van beurzen in de RAI Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Messe in Frankfurt, Intermodal in Hamburg, Palais des Congres in Parijs en nog veel meer locaties. Tevens werken wij ook voor verschillende grote en kleine tentbouwbedrijven, o.a. tijdens de 75e herdenking in Normandië Frankrijk en op verschillende militaire terreinen in binnen en buitenland.


Wij kenmerken ons, door onze open en eerlijke no-nonsense-sfeer. Sitecrew hecht waarde aan kwalitatief, hardwerkende en betrouwbare medewerkers. Verder werken wij in een leuke sfeer, met gezellige collegas in een goed teamverband.


Heb je weinig ervaring in de evenementen maar wel de juiste instelling? Dan komen wij graag met jou in contact. We vinden het leuk om nieuwe collegas wegwijs te maken in onze branche. Daarbij bieden wij verschillende ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers, zoals bijvoorbeeld het behalen van je VCA, trainingen in het veilig werken op hoogte en een certificaat voor heftruckchauffeur / hoogwerkers.



Locatie

Sitecrew https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d1dc9844d230beeec57b9a858c8a8a24d46b5bedf33d4b5c.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d1dc9844d230beeec57b9a858c8a8a24d46b5bedf33d4b5c.png
9723TP Groningen Groningen NL