Hoist International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Hoist International
  • Rozenburg (ZH), Zuid-Holland

Hoist International is onderdeel van de Zeevenhooven group, een technisch, service verlenende handelsonderneming sinds 1942. Als onderdeel van deze groep beschikken wij over generatoren, compressoren, lasapparatuur en toebehoren. Samen kunnen wij de volledige uitrusting voor elk project en elke uitdaging verzorgen.

Bij Hoist International specialiseren we ons in klantgerichte oplossingen op het gebied van hijsen, heffen en transporteren. Wij combineren kennis en jarenlange ervaring met een uitgebreid verhuur- en verkoopassortiment, service en engineering. Wij investeren continu in onze specialisten en materiaal, waardoor wij altijd de juiste oplossing kunnen aandragen aan onze relaties. Om kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werken wij uitsluitend met de meest kwalitatieve producten van A-merken.

Door onze klantgerichte aanpak en door mee te denken met onze klanten, kunnen zij zich focussen op hun corebusiness. Wij zorgen dat de juiste apparatuur en middelen beschikbaar zijn, onderhouden worden en de administratie ervan op orde is. Door deze aanpak mogen we een verscheidenheid aan bedrijven bedienen in de (petro-)chemie, (duurzame) energie, scheepvaart, transport, industrie en infrastructuur.

Wij staan 24/7 klaar voor onze veelal Europese klanten. Deze service bieden we vanuit onze zes vestiging vanuit Duitsland en Nederland, met onze hoofd werkplaats in Rozenburg.



Locatie

Hoist International
3181LR Rozenburg (ZH) Zuid-Holland NL