MK² Software

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MK² Software
  • MK² Software
  • Heemstede, Noord-Holland

MK2 Software B.V., gevestigd in Heemstede, is een specialist in Business Intelligence en het ontwikkelen van maatwerkapplicaties.
Onze medewerkers van de afdeling Business Intelligence (BI) helpen bedrijven slimmer te worden door de gebruikte digitale systemen met elkaar te synchroniseren. Synchronisatie van de data uit alle processen zorgt voor een betrouwbare brondatabase, waardoor gedegen en complexe analyses mogelijk worden. Zij helpen bedrijfsprocessen structureel te optimaliseren en te verbeteren en zorgen ervoor dat bedrijven altijd en overal betrouwbare, actuele en begrijpelijke informatie hebben over hoe de zaken ervoor staan.
Onze medewerkers van de afdeling Software Development ontwikkelen maatwerk software- applicaties op basis van de wensen van de klant. Zij beschikken over een business achtergrond, waardoor zij kennis hebben van bedrijfsprocessen. Deze kennis stelt hen in staat om klanten te adviseren over de gewenste oplossing.
MK2 Software heeft oplossingen ontwikkeld voor organisaties en bedrijven in de farmaceutische industrie, retail, marketing, ICT, Human Resources, thuiszorg en andere branches.
Naast algemene ervaring op het gebied van BI en Software Development hebben wij specialistische kennis van de farmaceutische industrie en gezondheidszorg waardoor wij bekend zijn met de daar gangbare systemen, eisen en terminologie, zoals Z-index, Farminform en IQVIA. Voor deze branches hebben wij ook specialistische oplossingen ontwikkeld.
In 2020 heeft MK2 Software de certificaten met betrekking tot Informatiebeveiliging (ISO 27001:2017) en Informatiebeveiliging in de zorg (NEN 7510-1:2017) behaald.
ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. NEN7510 is de norm die specifiek is toegespitst op informatiebeveiliging in de zorg.
Met deze certificeringen laten wij zien aan alle eisen rondom informatiebeveiliging in het algemeen en in de zorg te voldoen.



Locatie

MK² Software https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bdf5591d1c850e085cd07a7f69bbac7f85facc3a86b193cf.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bdf5591d1c850e085cd07a7f69bbac7f85facc3a86b193cf.jpg
2101AB Heemstede Noord-Holland NL