Careers by Design

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Careers by Design
  • Amsterdam, Noord-Holland

Voor een opdrachtgever in Amsterdam (Hoofddorpplein buurt, Oud Zuid) die actief is in de vastgoedsector en daar meerdere specialisaties in heeft zoeken we zo snel mogelijk een topper die het leuk vindt om de financiële administratie te doen van diverse relaties. Dit in verband met een groeiende portefeuille. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent van het doorpakken.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit alle werkzaamheden die de financiële verslaglegging betreffen (o.a. debiteuren-, crediteurenbeheer, opstellen jaarrekeningen) . Dit is voor enkele vastgoedondernemingen (huurwoningen en bedrijfspanden) en verenigingen van eigenaars (koopwoningen). Afhankelijk van je ambitie is er ook ruimte om een bijdrage te leveren in het ondersteunen en verbeteren van de verschillende bedrijfsprocessen.

Heb je een studie (bedrijfs-, financiële administratie of dergelijke) afgerond en heb je enkele jaren ervaring opgedaan in het doen van de boekhouding (bij voorkeur bij een vastgoedonderneming, makelaar of VvE beheerder) en ben je toe aan nieuwe uitdaging waar jouw bijdrage ertoe doet? Dan zou dit wel eens een interessante vacature kunnen zijn.

De opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is actief in vastgoedmanagement, zij beheren vastgoedportefeuilles op technisch beheer maar ook op administratief niveau. Ook beheren zij VvEs waarbij zij van het begin betrokken zijn door te adviseren van het opzetten van de juridische structuur en vervolgens naar keuze administratief-, bestuurlijk- en/of technisch beheer doen. Het team is 7 medewerkers groot en gevestigd in een mooie ruimte in de buurt van het Hoofddorpplein. De cultuur is open, informeel en gezellig. De organisatie wordt geleid door 2 gedreven partners, die actief meewerken. Zij vinden het belangrijk om de groei met zn allen te realiseren en hebben betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast het gezamenlijk lunchen, wordt er regelmatig even tafel gevoetbald, geschommeld en tegen een boksbal geslagen. Ook wordt de week regelmatig met elkaar op de vrijdag afgesloten onder het genot van een hapje en drankje.

Naast de voorwaarden die al in de tekst opgenomen zijn, stelt de opdrachtgever overige voorwaarden:

Goed boekhoudkundig onderlegd
Zelfstandig maar ook in team kunnen werken
Pragmatisch en proactief
Affiniteit met vastgoed / architectuur
20-24 uur per week beschikbaar
Hybride werken mogelijk maar wel nodig om ook naar kantoor te komen
Kennis van technische zaken en contractbeheer is een pré
Er wordt eerste instantie een contract voor een half jaar aangegaan. Er bestaat de mogelijkheid om na dit half jaar eventueel te blijven, maar dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat jij in je mars hebt! Ook is de verwachting dat de functie na een half jaar uitgebreid kan worden (meer uren) als je dat wilt. Salaris is afhankelijk van ervaring met een maximum van 4500 B bij een fulltime dienstverband.

Lijkt je bovenstaande vacature een leuke kans om bij een mooi fris groeiend bedrijf te komen werken, dan nodig ik je uit om zo snel mogelijk te reageren.



Locatie

Careers by Design
1059AA Amsterdam Noord-Holland NL