Freesmij

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Freesmij
  • Mijdrecht, Utrecht

Freesmij is dé onderaannemer in de wegenbouw. We zijn gespecialiseerd in het frezen en stabiliseren van wegen. Met 100 vakkundige medewerkers en een indrukwekkend machinepark werken we dagelijks aan de weg. Door kwaliteit, een stipte uitvoering en perfecte service zijn we marktleider geworden. Daar doen we iedere dag ons best weer voor.

Voor onze vestiging in Mijdrecht zijn we op zoek naar een

PLANNER WEGENBOUWMACHINES

De uitdaging
Je staat dagelijks voor de uitdaging onze machinisten en hun machines in te plannen voor werk dat in het hele land (en regelmatig ook daarbuiten) wordt uitgevoerd. Als een spin in het web overleg je met klanten en regioleiders. Met je collegas op de afdeling vorm je een hecht team en je maakt samen, heel secuur, de dag- en weekplanningen. Daarnaast informeer je dagelijks de machinisten over het werk. Als er in voorkomende gevallen extra materieel ingehuurd moet worden, behoort dit eveneens tot je taken.

Jouw profiel
Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schonen en weet hoe je anderen moet motiveren en overtuigen. Je bent klantvriendelijk en servicegericht en werkt heel nauwgezet. Ook als het hectisch is en de tijdsdruk toeneemt, behoud je het overzicht. Je hebt een hoge mate van zelfredzaamheid en probleemoplossend vermogen. Je bent gewend te werken met PCs. Je hebt bij voorkeur MBO+ werk- en denkniveau en hebt al de nodige werkervaring opgedaan.

Ons aanbod
Een fulltime baan (32 - 40 uur per week), die prima wordt beloond. Een prettige werksfeer in een informele, dynamische onderneming. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat je goed wordt ingewerkt en zijn er binnen Freesmij diverse mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing/opleiding.

Als je jezelf herkent in het bovenstaande proefiel, dan willen we graag met je kennismaken! Stuur je CV met motivatie per email naar [email protected]. Voor meer informatie kun je ook bellen met Jacqueline Westerik (PZ), telefoon 0297 - 28 26 22 of kijk of onze website www.freesmij.nl



Locatie

Freesmij
3641SE Mijdrecht Utrecht NL