Pext

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Pext
  • Pext
  • Dokkum, Friesland

Specialist in aluminium profielsystemen en lichtdoorlatende overkappingen.
www.pext.nl
www.solardok.nl
Pext BV is fabrikant van overkappingen, verandas/carports, SolarVerandas/Solarcarports, lichtstraten voor woningen en overkappingen, aluminium profielen/profielsystemen voor beglazing.
Het unieke kenmerk hiervan is dat er gebruikt wordt gemaakt van 2 bouwmaterialen: Hout aan de binnenzijde (voor sfeer en uitstraling) en aluminium aan de buitenzijde (strak design en onderhoudsarm). Beide materialen zijn duurzaam en goed recyclebaar.

Als voorraadhoudende producent van deze producten leveren we zowel de losse producten als ook kant-en-klaar pakketten gecombineerd met polycarbonaat platen, glas , zonnepanelen en toebehoren. Als specialist op dit gebied denken wij graag met de klant mee. Ook maatwerk is daardoor geen enkel probleem. Pext onderscheidt zich door een specifieke doelgroep een uitgebreid en specialistisch assortiment te bieden gecombineerd met een hoog serviceniveau. De toegevoegde waarde maken wij door de unieke producten op voorraad te houden, op maat te zagen, deels te assembleren en te bezorgen. Zo krijgt onze klant een kant-en-klaar product op elk adres geleverd.

Vanuit Dokkum leveren wij aan een dealernetwerk in Nederland met een landelijke dekking. Daarnaast levert Pext via een netwerk van wederverkopers haar producten aan de markt.
Grotere projecten worden rechtstreeks door ons geleverd. De producten zijn grotendeels voor de particuliere markt en Pext levert dit via de B2B2C-methode, maar ook steeds vaker wordt er rechtstreeks geleverd aan de zakelijke markt.

Onze dealers kiezen voor Pext omdat bestellen gemakkelijk en snel via het online bestelsysteem op onze website kan. Daarnaast garanderen we kwaliteit, vinden we goed en persoonlijk contact belangrijk en gaan we voor snelle levering en flexibele dienstverlening. We luisteren naar de markt en onze dealers en geven ze de gelegenheid met ons mee te denken. Voor een goede samenwerking én een wederzijdse tevredenheid, zowel op korte als op lange termijn.

De ambities van Pext zijn niet te bepalen in cijfers maar te omschrijven als een duurzame en succesvolle groei. En dan in alle aspecten, van zowel omzetgroei tot ook de ontwikkeling van medewerkers en de bedrijfsprocessen.
Om dit te bewerkstelligen werken we met onze organisatie op een gezonde en efficiënte manier volgens de 3x2 methode:
Als iemand binnen de organisatie een idee heeft of iets wil aanpassen dan mag hij zelf bepalen of dit nuttig is. Belangrijk hierbij is dan helpt het mezelf en mijn collegas Levert het de klant iets op Heeft Pext er financieel baat bij En dan zowel nu als in de toekomst. Als er een schakel ontbreekt, laat je het achterwege of ga je nog eens nadenken. Als alle punten een groen vinkje krijgen dan mag je het idee zelf doorvoeren. De verantwoordelijkheid geeft de werkzaamheden meer inhoud. Dit geeft meer betrokkenheid, en motivatie leidt tot een goed product.
Missie
Voor iedereen meer comfortabel daglicht in hun omgeving

Het verbinden van binnen naar buiten
Visie
Op een comfortabele manier meer natuurlijk daglicht brengen in uw leven
Een toegankelijk en duurzaam product brengen naar de mensen



Locatie

Pext https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8edc7b6e840a9e8298f462650eebf9e5ef4512a41e0d4a22.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8edc7b6e840a9e8298f462650eebf9e5ef4512a41e0d4a22.jpg
9101RB Dokkum Friesland NL