Dirksen Bedrijfskleding

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dirksen Bedrijfskleding
  • Dirksen Bedrijfskleding
  • Almelo, Overijssel

Dirksen Bedrijfskleding is een gespecialiseerde groothandel in Bedrijfskleding, Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en Business Fashion. Wij bieden een ruim assortiment voor verschillende type medewerkers in verschillende sectoren. Wij zijn een bedrijf met persoonlijkheid en idealen die verder gaan dan het leveren van producten met een goede kwaliteit. We geloven in het creëren van happy people . Wij geloven in de mens. Wij geloven in duurzame oplossingen met respect voor mens en milieu. Wij bieden onze klanten uitstraling, comfort en veiligheid.

Ons team bestaat uit daadkrachtige en dynamische toppers met een echte no-nonsense cultuur. Wij streven continu naar een duurzaam partnerschap met onze klanten. Werken bij Dirksen Bedrijfskleding betekent werken in een professionele organisatie en werkomgeving waar kwaliteit, innovatie en de klant centraal staan. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast en gemotiveerd team met een informele en gezellige werksfeer.



Locatie

Dirksen Bedrijfskleding https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c44072cbc4de99bd2cac47a1efafde75d8d399db3229a5bf.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c44072cbc4de99bd2cac47a1efafde75d8d399db3229a5bf.png
7602PE Almelo Overijssel NL