aalbers|wico

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

aalbers|wico
  • aalbers|wico
  • Renswoude, Utrecht

Doordachte technische oplossingen. al meer dan 50 jaar!

aalbers|wico is ontstaan in de jaren zestig en is uitgegroeid tot een veelzijdige groep bedrijven die samen een compleet pakket aan producten en diensten leveren. Wij bieden onze klanten een totaaloplossing aan van ontwerp, productie, montage op locatie tot en met het onderhouden en servicen van de door ons geleverde producten en projecten.

Samen werken wij aan innovatieve oplossingen in staal, rvs en aluminium, van halffabricaten tot complete (gevel-) constructies en machines. Wij richten ons op metaalbewerking, bouwkundige beveiliging en opslagsystemen. Dit doen we samen met meer dan 120 deskundige vakmensen, vanuit onze locatie in Renswoude, waar wij over meer dan 15.000 m2 vloeroppervlakte beschikken.

Inmiddels is onze organisatie doorgegroeid, en werken wij nu onder de divisies; Metaal Techniek, Defence Security en Service Onderhoud.

Metaal Techniek: technische oplossingen in staal, rvs en aluminium

De divisie metaal techniek van aalbers|wico staat bekend als een gerenommeerde allround leverancier van technische oplossingen in staal, rvs en aluminium. Van halffabricaten en metalen constructies tot complete machines. Om onze klanten op dit gebied optimaal te kunnen blijven bedienen werken wij continu aan de verbetering van onze processen, methoden en technieken.

Defence Security: specialist in bouwkundige beveiliging

Defence Security geldt als een toonaangevende specialist in bouwkundige beveiliging. Wij richten ons met deze divisie op vier disciplines: inbraakwering, kogelwering, explosiewering en brandwering. Op deze gebieden behoren we tot de internationale top en daarom besteden we veel aandacht aan RD en productinnovatie. Wij stellen ons op als een betrouwbare en integere partner.

Service Onderhoud: voor elke deur en machine de juiste service

Of het nu gaat om correctief, preventief of proactief onderhoud onze divisie service onderhoud is al jaren een van de meest vooraanstaande servicepartners van Nederland. Niet alleen op het gebied van deuren verzorgt deze gespecialiseerde divisie het onderhoud maar ook aan machines en systemen die door ons zijn geproduceerd. Van onderhoudscontract tot spoedreparaties: u kunt altijd rekenen op onze vakkundige adviseurs en monteurs.

Hoofdmonteur buitendienst

Renswoude - MBO - 38 - 40 uur
aalbers|wico

Monteur buitendienst

Renswoude - LBO/VMBO - 38 - 40 uur
aalbers|wico


Locatie

aalbers|wico https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/41d8c0a01c4e3be38f2bcb9448544052ad3cb647f9ac6f36.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/41d8c0a01c4e3be38f2bcb9448544052ad3cb647f9ac6f36.jpg
3927AC Renswoude Utrecht NL