Calrs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Calrs
  • Calrs
  • Haarlem, Noord-Holland

CALRS staat voor drive, passie en het realiseren van sales. CALRS is een stabiele en betrokken salesorganisatie die je helpt het beste uit jezelf te halen. Het is meer dan een callcenter. CALRS is een hecht team en bestaat uit commerciële professionals met de drive om sales te verwezenlijken. Gepassioneerde verkopers die de kneepjes van het vak kennen.

Wat mag je van ons verwachten?
Met vestigingen in Nederland en België biedt CALRS werkgelegenheid voor commercieel talent met passie voor sales. Mensen die werken aan hun toekomst en dromen waar willen maken.

De in-house vestigingen bieden sales toppers naast die mogelijkheid een fijne werkomgeving, in het gezelligste team van het land te werken. Bij CALRS wordt je persoonlijk gecoacht en doorloop je diverse trainingen. Zo helpen we je telkens weer een stap verder in je persoonlijke ontwikkeling met de bijbehorende resultaten. Bij deze betrouwbare werkgever bereik je hoogtes als nooit tevoren en maak je kans op geweldige extras!

En verder bieden wij jou:

Hoge verdiensten door middel van verkoop op commissie basis.
Hoge vergoedingen per gesloten deal.
Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
Flexibele werktijden.
Een informele en gezellige sfeer.
Last but not least, 70+ sympathieke partners in flex werkomgeving die werken aan de groei van de leukste en grootste aanbieders van Nederland.

Wat je nog van ons moet weten!
CALRS heeft een breed aanbod van salesfuncties in diverse richtingen. Welke kant jij op kunt bespreken we graag in een kennismakingsgesprek. Ben jij een echte sales topper en houd je van scoren? Bij CALRS kun je alle kanten. Meld je dan nu aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden!



Locatie

Calrs https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7f663ba280cc4a43e3e0f31af8c94109db80a9211f9da124.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7f663ba280cc4a43e3e0f31af8c94109db80a9211f9da124.png
2031CC Haarlem Noord-Holland NL