FrisCare

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

FrisCare
  • FrisCare
  • Amsterdam, Noord-Holland

(ZZP) Basispsycholoog (afgestudeerd WO) bij FrisCare

Zoek jij de vrijheid van een zelfstandige psycholoog terwijl je onderdeel bent van een leuk team van jonge en gemotiveerde psychologen?

Krijg jij er energie van om mee te bouwen aan een snel groeiende psychologenpraktijk in Amsterdam, speciaal voor Young Professionals?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie is FrisCare?

FrisCare bestaat uit een kleine groep met bevlogen psychologen die zich inzetten voor het verbeteren van de mentale gezondheid van Young Professionals.

Wist je dat op dit moment 60% van de Young Professionals kampt met psychische klachten? Het is onze missie om de mentale gezondheid van zoveel mogelijk Young Professionals op de lange termijn te verbeteren, door middel van kortdurende professionele ondersteuning.

Wat ons als praktijk uniek maakt, is dat wij als psychologen zelf ook Young Professionals zijn. Met onze opleiding en werkervaring als behandelaar staan wij dus heel dicht bij de belevingswereld van de huidige Young Professionals. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de behandeling naadloos aansluit op de unieke situaties van onze cliënten.

Volgens onze visie bestaat er in geen one-size-fits-all, als het aankomt op effectieve psychologische behandelingen. Daarom werken wij multimethodisch, waarbij relevante evidence-based behandeltechnieken uit CGT, ACT en EMDR binnen een behandeling gecombineerd worden om het optimale resultaat te behalen.

Hoe het werkt?

Bij Friscare is er voor jou als psycholoog de ruimte om de dag in te delen op een manier die jij prettig vindt. Met de cliënt en Regiebehandelaar geef jij jouw behandelingen vorm op een persoonlijke manier die aansluit bij de unieke situatie van de cliënt. Blaas tussendoor stoom af en praat bij met collegas of eindig jouw week met een gezellige vrijmibo.

Ervaar als psycholoog de optimale balans tussen flexibiliteit en verbondenheid. Geef jouw therapeutische ontwikkeling een boost met het jaarlijkse Friscare opleidingsbudget. Ontspan en verbindt met jouw collegas tijdens de borrels en uitjes. Overleg met collegas tijdens intervisie en supervisie momenten. En houdt jezelf fit op een manier die bij jou past met het Friscare OneFit abonnement.

Samen staan wij voor frisse en gepersonaliseerde psychologische zorg binnen de Basis GGZ. Voor Young Professionals, door Young Professionals.

Gezamenlijk zullen wij overeenkomen hoeveel uren je zal werken. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om remote of op locatie te werken. Bij voorkeur gaan we een samenwerking aan met een zelfstandige psycholoog. Hierbij bieden we de ondersteuning aan om zelfstandige te worden.

Wat wij van je verwachten:

- WO-bachelor + master psychologie
- Minimaal 2 jaar ervaring als ambulante psycholoog binnen de GGZ volwassenenzorg
- Cursus/bijscholing CGT, of aantoonbare ervaring hierin
- Een beschikbaarheid van minimaal 12 uur per week, 6 cliënten per dag
- Enthousiasme om met ons de mentale gezondheid van Young Professionals te verbeteren
- De mogelijkheid om te factureren als ZZPer (we bieden ondersteuning aan bij het aanvragen hiervan)

Wat je van ons kunt verwachten:

marktconforme vergoeding
heldere communicatie
veel energie en enthousiasme
benodigde kennis en werkervaring

Kennismaken of direct solliciteren?

Stuur een mail naar [email protected]. Voor vragen kan je ons bereiken op 085-2019353

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.



Locatie

FrisCare https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0bb78568d0607a0782435cfde2ac667e787d5e274ae2a464.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0bb78568d0607a0782435cfde2ac667e787d5e274ae2a464.png
1018DT Amsterdam Noord-Holland NL