People & GO!

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

People & GO!
  • People & GO!
  • Houten, Utrecht

People GO!

Aandacht vanuit een menselijk perspectief en echte betrokkenheid
Ook in de personeelsdienstverlening heb je dozenschuivers en echte dienstverleners. Wij rekenen ons graag tot de laatste categorie. Belangrijk daarbij vinden wij:

Professionaliteit: serieuze bepaling en onderlinge afstemming van het zoekprofiel en professionele selectie;
Een half woord is genoeg: de accountmanagers hebben goede kennis van de ICT, facilitair en financiële markt en de ontwikkelingen die in het algemeen en voor hun specifieke vakgebied spelen. Nu en in de toekomst;
Juiste instrumenten: onze organisatie beschikt over een ruim pakket van instrumenten om kandidaten te vinden en aan een nieuwe uitdaging te helpen.

People GO! vindt het van cruciaal belang om de mens centraal te stellen bij haar dienstverlening. Alleen dan voelen we ons in staat om een echte match te kunnen maken. De mens centraal stellen betekent dat wij niet gericht zijn op het scoren, maar dat wij ook de tijd nemen om organisaties en de specialisten te leren kennen. En dat leren kennen niet gericht is op alleen vakkennis en expertisegebieden. Wij leren ook graag de mens achter een curriculum vitae kennen. Wat zijn de drijfveren, in wat voor een omgeving gedijt iemand en wat houdt een kandidaat en een organisatie bezig.



Locatie

People & GO! https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff6947dc860175ec87d2aca1304cc0d61dfec3118c85adb2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff6947dc860175ec87d2aca1304cc0d61dfec3118c85adb2.jpg
3994DA Houten Utrecht NL