Imanse Aanhangwagens & caravans

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Imanse Aanhangwagens & caravans
  • Imanse Aanhangwagens & caravans
  • Aalsmeer, Noord-Holland

Wij zijn een bedrijf waar we iedereen gewoon bij de voornaam noemen. Ons gemeenschappelijk doel is al jaren eenvoudig samen te vatten: Zoveel mogelijk plezier in ons werk te maken om daarmee de beste oplossingen aan onze klanten te bieden. En de lat van service en technische kennis zo hoog mogelijk te leggen.

De focus ligt op service en doen wat we afspreken, afspraak is afspraak. De kwaliteit van geleverd werk willen wij op hoog niveau houden en het liefst nog verder verbeteren. Onze ambitie is om bij de beste aanhangwagen caravanbedrijven van Nederland te horen. Daarbij hoort kwaliteit leveren waar we gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn. Wij geloven in het werk dat we doen en zijn trots op onze werkzaamheden. Maar ook zijn wij trots op onze medewerkers en dat we samen een team vormen.!! Wij zijn aangesloten bij de BOVAG zowel voor de aanhangwagens als voor de caravans en campers.
Imanse Aanhangwagens Caravans is dealer van Henra, Anssems, Bcker, Humbaur, Hulco, Brian James, Cheval Liberte, Pega en De bon.

Financieel Administratief medewerker (geen ZZP-er)

Aalsmeer - MBO - 38 - 40 uur
Imanse Aanhangwagens & caravans


Locatie

Imanse Aanhangwagens & caravans https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e7af16cb129dfe73cec05b9435a13a09bd1f232b9fbd7646.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e7af16cb129dfe73cec05b9435a13a09bd1f232b9fbd7646.jpg
1431GZ Aalsmeer Noord-Holland NL