Muziekschool Zeeland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Muziekschool Zeeland
  • Middelburg, Zeeland

Wij zijn per 1 april 2023 op zoek naar een

Boekhoudkundig medewerker Muziekschool Zeeland 32-36 uur per week
Locatie: Middelburg

Wie zijn wij?
Het motto van Muziekschool Zeeland is: een leven lang muziek, lang leve de muziek! Muziekschool Zeeland is een gemeenschappelijke regeling met een structurele subsidierelatie met 10 Zeeuwse gemeenten.
We bereiken jaarlijks ongeveer 2000 cursisten van alle leeftijden met individuele en samenspellessen en ondersteunen daarmee ook verenigingen, koren en orkesten in Zeeland. Via Muziekfabriek Zeeland en KCE Oosterschelderegio (beiden vallen onder de paraplu van Muziekschool Zeeland) bereiken we bovendien zon 20.000 leerlingen in het PO en VO. Daarnaast verzorgt Muziekfabriek Zeeland muzikaal aanbod binnen het sociaal domein.
Met al haar activiteiten is Muziekschool Zeeland een belangrijke culturele speler met veel aandacht voor haar maatschappelijke rol in de provincie Zeeland.
De organisatie weet zich ondersteund door een (financiële) administratie van 2 medewerkers, een boekhouder en een financieel adviseur.

Wat ga je doen?
Voor de administratie van Muziekschool Zeeland zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team kan versterken. Heb je een financiële achtergrond en relevante boekhoudkundige ervaring en ben je vertrouwd met de dagelijkse routines van een financiële administratie dan zien we graag jouw reactie op onze vacature tegemoet. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop, dus bijspringen op de cursusadministratie behoort tot jouw mogelijkheden.
Wie ben jij?
Als boekhoudkundig medewerker zal je je voornamelijk bezighouden met het:
Inboeken van facturen en verwerken van bankmutaties;
Debiteurenbeheer en debiteurenincasso;
Voorbereiden van betalingen;
Zelfstandig financiële rapportages opstellen;
Samenstellen van periode- en jaareinde afsluitingen.

Wat vragen wij?
Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in een klein team dat op elkaar moet kunnen bouwen en vertrouwen. Daarnaast vragen we:
Minimaal een MBO-4 opleiding richting financiële administratie of praktijkdiploma boekhouden;
Ervaring met debiteuren- en crediteurenadministratie
Kunnen werken met KING software;
Zelfstandig en secuur kunnen werken;
Met MS Office en daaraan gerelateerde programmas kunnen werken.
Wat heb je daarvoor nodig?
Je bent stressbestendig, analytisch, zelfstandig en pro actief. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en het geeft je energie om te gn voor het beste resultaat.

AANVULLENDE INFORMATIE
Het gaat om een functie van 32-36 uur per week m.i.v. 1 april 2023. We bieden arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gebaseerd op de cao SGO, passende bij de functie en jouw ervaring. In eerste instantie gaat het om een jaarcontract. Onze intentie is om er een functie voor onbepaalde tijd van te maken.

SOLLICITEREN
Herken je jezelf helemaal in deze functie als boekhoudkundig medewerker? Solliciteer en stuur je cv met motivatie uiterlijk 28 februari 2023 via [email protected]. o.v.v. boekhoudkundig medewerker. Voor meer informatie kun je terecht bij Bas Jonker, telefoonnummer 06-29497832.

De gesprekken vinden plaats in week 11 en 12 .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Docenten muziek

Middelburg - HBO - 4 - 40 uur


Locatie

Muziekschool Zeeland
4331GS Middelburg Zeeland NL