VOIPZeker

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VOIPZeker
  • VOIPZeker
  • Sassenheim, Zuid-Holland

VOIPZeker een zakelijke telecomprovider met full-service oplossingen die bedrijven volledig ontzorgt op gebied van telecom, internet, werkplekken en netwerkdiensten.

Een technisch bedrijf met een expertise die verder gaan dan de standaard. Een telecomprovider met Unieke gebruiksvriendelijke en innovatieve software.
VOIPZeker zorgt voor slimme technische oplossingen zoals CRM integraties, maatwerk software ๐ž๐ง ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ.

VOIPZeker staat resoluut voor ๐ค๐ฐ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ ๐ž๐ง ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐œ๐ž met als doel de bereikbaarheid van bedrijven te professionaliseren en innoveren. Daarom wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, flexibele en innovatieve producten en diensten voor betere bereikbaarheid.

De ๐ฎ๐ง๐ข๐ž๐ค๐ž ๐ก๐ข๐ ๐ก-๐ž๐ง๐ ๐ฌ๐จ๐Ÿ๐ญ๐ฐ๐š๐ซ๐ž die VOIPZeker zelf (door)ontwikkelt geeft bedrijven meer mogelijkheden zoals integraties en koppelingen die op maat worden geprogrammeerd tegen zeer voordelige tarieven. Het slimme telefonieplatform van VOIPZeker zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en zelfstandig beheer.

Dit is uniek in Nederland onder de telecomproviders aangezien deze gebruik maken van een standaard software en hierdoor dus ook gebonden zijn aan wat hierin mogelijk is.

VOIPZeker geeft je dus alles wat je van een telecomprovider mag verwachten รฉn net dat beetje meer waar jouw organisatie al jaren op zit te wachten.



Locatie

VOIPZeker https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f574a689b2e57e508a5053499dcf8cf14ce04df5c3d0bc3e.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f574a689b2e57e508a5053499dcf8cf14ce04df5c3d0bc3e.png
2171TR Sassenheim Zuid-Holland NL