Cijfer Advies Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Cijfer Advies Nederland
  • Lunteren, Gelderland

Welkom collega als vestigingsleider

Jouw nieuwe thuisbasis is op een prachtig landgoed in Lunteren bij een administratiekantoor dat bij de top van Nederland hoort.
Jij krijgt daar de verantwoording om samen met je team onze MKB-ondernemers optimaal te bedienen.
Heb je het gevoel dat jouw werk bestaat uit elke dag hetzelfde doen? Verveling en herhaling ligt bij iedere baan op de loer. Heb jij meer ambitie? Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Gedreven als we zijn, geloven wij in een job waar vrijheid en verantwoordelijk in een mensvriendelijke omgeving tot ongekende resultaten leiden. Niet de cijfers, maar de ondernemer staat bij ons centraal. En deze geven ons een 9,8 als rapportcijfer. Daar zijn we natuurlijk apetrots op.

Het leiden van de vestiging Barneveld-Lunteren vraagt om ervaring en goede communicatieve vaardigheden. Je werk bestaat uit het maken van jaarwerk en fiscale aangiften, het klantencontact en advies, teambegeleiding en management taken.
Je bent een bevlogen leermeester voor je team en een betrouwbaar aanspreekpunt voor jouw relaties. Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in het vak en als mens. Jouw collegas zijn meer dan behulpzaam en de teamgeest zorgt voor een open en gezellige sfeer.
CijferAdvies heeft een groot netwerk van specialisten die graag met je samenwerken en waardoor geen ondernemersvraag onbeantwoord hoeft te blijven. Het team van specialisten en collegas geven een meerwaarde aan jouw vestiging.
En over ambitie gesproken; Heb jij bewezen de juiste persoon te zijn voor dit kantoor, dan staan we open voor partnerschap.

Waar kom je te werken
Op de grens van Barneveld/Lunteren verwelkomen loslopende pauwen je als je aankomt rijden.
CijferAdvies groeit en bloeit als lokaal administratiekantoor. Met het team van 5 collegas draag je medeverantwoordelijkheid en bepaal je zelf je dagindeling. Zelfstandig werken aan de verschillende administraties het voorbereiden van jaarrekeningen, maar ook het maken van een rapportage horen bij je takenpakket. Initiatief wordt gewaardeerd en beloond.
Uiteraard faciliteren wij je met de beste spullen om mee te werken zoals een eigen laptop.
Als team zijn er 3 Vs waar we ons aanhouden. Deze zijn; 100% Verantwoordelijkheid, 100% Vrijheid en 100% Vriendelijkheid. Dat bepaalt de bijzondere cultuur bij ons.



Locatie

Cijfer Advies Nederland
6741MN Lunteren Gelderland NL