Stadscafé Oscar

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stadscafé Oscar
  • Ede, Gelderland

Hé jij! Ben jij Oscar waardig?

Dit maakt dat wij een souschef zoeken!
Als souschef ben je de rechterhand van onze chef en heb je de leiding (bij zijn afwezigheid) over een jong, leergierig en hardwerkend keukenteam. Je coacht en ondersteunt collegas met je vakkennis en zorgt voor een overzichtelijke en nette keuken. Uiteraard presteer je goed onder druk en neem je graag je verantwoordelijkheid als coach van je team. We werken uitsluitend met verse producten, bereiden alles zelf en hebben elk seizoen een nieuwe menukaart.

Zo ziet een dag als sous of zwk bij Stadscafé Oscar er uit..
Je komt rond 10:30 uur aan. Je doet uiteraard even gezellig een bakkie met je collegas. Eenmaal omgekleed staat jouw kantje al helemaal strak, je enthousiaste collegas hebben dit natuurlijk al even voor je gefikst.

Rond 12:00 uur begint de lunch. Jij schrikt niet van veel gasten die komen lunchen op een doordeweekse dag. Dit gaat je enorm makkelijk af. Dit komt omdat je collegas op de maandag (je standaard vrije dag) al flink wat MEP hebben klaargezet. Je besluit om tijdens de lunch alvast te beginnen met voorbereidingen voor het diner.

Rond 15:00 uur is de lunch afgelopen en samen met je team trekken jullie de keuken strak. Normaliter is het wat rustiger tot aan het diner, dus je gaat even een bakkie doen om de MEP-lijst voor de avond door te nemen.

De eerste tafeltjes voor het diner komen na 17:00 uur binnen en het blijkt vanavond nogal druk te worden! Gelukkig werk je met een fantastisch nieuw Smart-Vide systeem en geef je elke tournedos met perfecte cuisson mee! Voor je het weet is het 20:00 uur en sluit de keuken. Je overlegt even met de bediening of je nog hoofdgerechten kunt verwachten maar dit is niet het geval. Nog even de bestellingen checken en de dag is alweer voorbij gevlogen. Samen met je collegas sluit je de dag af met een borrel en evalueer je de dag nog even.

Spreekt het bovenstaande je aan? Wat dacht je dan van het onderstaande?

- Relaxte horeca tijden. De keuken is van 11:00 tot 20:00 uur geopend

- In overleg met de rest van het team heeft iedereen zijn (vaste) vrije dagen

- Elk kwartaal meedenken met de nieuwe kaart. Unleash your creativity!

- Wij bieden je een erg goed salaris en perfecte arbeidsvoorwaarden

- Nog geen ervaring als souschef maar wel ruime keukenervaring en een flinke dosis werkmentaliteit? Geen probleem, wij gaan je klaarstomen! Betaald leren, hoe relaxed is dit!

Genteresseerd?
Uiteraard ben je welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze keuken onder het genot van een bak koffie. Hopelijk zien we je snel!

Nee
Salaris: 2.300,00 - 3.000,00 per maand



Relevante links
Bedrijven Ede
Vacatures Ede

Locatie

Stadscafé Oscar
6711AZ Ede Gelderland NL