Mijdas

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mijdas
  • Amsterdam, Noord-Holland

Geachte Heer/Mevrouw,



Wij zijn Mijdas. Mijdas is een schoonmaak- en onderhoudsbedrijf dat officieel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland. Mijdas heeft de exclusieve licentie om actief te zijn in de schoonmaak- en onderhoudssector van de Nederlandse en EU-markt. Bovenal is Mijdas NEN gecertificeerd.

Via deze e-mail willen wij (de gehele directie en het personeel van Mijdas) graag een samenwerkingsvoorstel doen aan uw mooie bedrijf.



Mijdas heeft een uitgebreid inzetbaar bestand van professionele schoonmakers. Onze medewerkers zijn goed toegeruste vakmensen met praktische vaardigheden en een proactieve houding die essentieel zijn voor een excellente levering van schoonmaak- en onderhoudsdiensten. Met zulk flexibel, dynamisch en actief personeel is Mijdas strategisch gepositioneerd om uitgebreide industriestandaard services te leveren met een vleugje uitmuntendheid.



Voor schoonmaak die nét dat beetje meer biedt

Je zoekt een schoonmaakbedrijf, maar wel een bedrijf dat iets meer in huis heeft dan alleen een schoonmaker. Bijvoorbeeld omdat je eisen net even wat hoger liggen. Omdat je de zekerheid wilt hebben van periodieke controles en kwaliteitsmetingen. Of omdat je de vinger aan de pols wilt houden met regelmatige managementrapportages. Als je hier naar op zoek bent, kies je voor Mijdas.



Voorop staat dat je kantoor of bedrijf professioneel en hygiënisch schoon wordt gehouden. Je hebt ook de zekerheid van vaste gezichten op je locatie. In overleg spreken we af wat voor jou de ideale uitvoering is: een vast programma of een resultaatgerichte aanpak. Bij die keuze stem je samen met de schoonmakers af wat er wel en niet standaard wordt schoongemaakt. De schoonmakers nemen bij een resultaatgericht contract de verantwoordelijkheid om per ruimte de vervuiling te beoordelen.



Met vriendelijke groet,

Mijdas.nl
Email:[email protected]
Tel:0685785744

image.png



Locatie

Mijdas
1076RW Amsterdam Noord-Holland NL