Rhenus Road.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Rhenus Road.
  • Oldenzaal, Overijssel

Vanuit onze vier gateways in Etten-Leur, Hillegom, Oldenzaal en Venlo bieden wij klanten een totaaloplossing voor Europees wegtransport. Wij hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerd korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat uw goederen op tijd aankomen.

Om deze expeditieoplossingen mogelijk te maken, beschikken wij over een uitgebreid Europees netwerk van Rhenus-vestigingen.

Dagelijks vervoeren wij grote hoeveelheden goederen van elk formaat naar Europa. Onze high-end cross-dock operaties vormen de hoeksteen van onze logistieke dienstverlening. Onze systemen zorgen ervoor dat de goederen tijdig en kostenbesparend worden verzonden. Volledige controle wordt verkregen door gebruik te maken van ons tracking en tracing systeem.

Ongeacht het ophaal-/afleverpunt, de Europese markt wordt steeds transparanter en klanten krijgen voortdurend te maken met toenemende concurrentie. Wendbaar en flexibel reageren op veranderingen is essentieel. Rhenus is de partner die u (praktische en beproefde) oplossingen op het gebied van wegvervoer kan bieden om concurrerend te blijven in een steeds veranderende markt. Onze transportdiensten geven u dat extra concurrentievoordeel.

We bieden een breed spectrum aan logistieke diensten die zich richten op verschillende industrieën en zowel enkelvoudige als gentegreerde logistieke oplossingen ondersteunen.



Locatie

Rhenus Road.
7575AP Oldenzaal Overijssel NL