Prostairs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Prostairs
  • Bunschoten-Spakenburg, Utrecht

Het verhaal van ProStairs traprenovatie begon 20 jaar geleden toen Tim Hop, destijds keukenverkoper voor zichzelf begon met de verkoop van houten vloeren. Eerst vanuit huis, maar al snel toch de stap gewaagd, met een showroom in een klein winkeltje aan de authentieke museumhaven in Bunschoten Spakenburg, Parketstudio de Haven was geboren.

De zonen van Tim zijn vanaf het begin werkzaam in het bedrijf, eerst met wat vakantiewerk met klusjes, zoals vegen en met monteurs mee, maar na hun opleiding gingen ze zelfstandig monteren en verkopen. Tegenwoordig wordt dit mooie familiebedrijf gerund door de oudste zonen Guido en Wouter Hop. De naam parketstudio is trouwens sinds 2020 stilletjes komen te vervallen, nu 90 procent van de omzet van traprenovatie komt. Het merk ProStairs traprenovatie is nu ook onze bedrijfsnaam geworden.

Toen de eerste PVC vloeren op de markt kwam zijn wij daar meteen ingesprongen en werden zelfs importeur van het gerenommeerde Zwitserse merk Floover. Deze nieuwe soort vloeren verkochten we door heel Nederland. Tijdens de financiële crisis van 2008 zakte echter de vraag naar vloeren in en zijn we in andere markten gedoken; zoals raamdecoratie, vloerkleden en natuurlijk traprenovatie. Niet alles was een succes, maar traprenovatie bleek een schot in de roos.

Destijds renoveerden we alleen met Eikenhout maar later zijn we gaan innoveren met ons eigen PVC- en later met HPL laminaat. Nu kunnen we elk marktsegment bedienen met de instapcollectie Comfort met PVC en HPL maar ook het hogere segment kunnen wij bedienen met exclusieve materialen zoals: écht Leer, écht natuursteen en handgesmeerd beton. Zodoende hebben we inmiddels de grootste collectie van Europa op het gebied van traprenovatie.



Locatie

Prostairs
3751LM Bunschoten-Spakenburg Utrecht NL