Spierings Mobile Cranes

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Spierings Mobile Cranes
  • Spierings Mobile Cranes
  • Oss, Noord-Brabant

SPIERINGS MOBILE CRANES
Spierings heeft de torenkraan op wielen gezet en bedacht zo het beste van twee werelden. We weten allemaal dat de torenkraan de kraan der kranen is. Spierings wist het ook en zag het als een uitdaging om juist met die torenkraan aan de haal te gaan en deze op wielen te zetten. Want het enige dat een torenkraan beter kan maken, is een partij wielen eronder.

WAAROM SPIERINGS
Door te werken bij Spierings ervaar je al snel dat mensgerichtheid bij ons hoog in het vaandel staat. Ondanks dat Spierings inmiddels is uitgegroeid tot een grote organisatie, met meer dan 350 collegas, heeft het nog steeds het warme hart van een Brabants familiebedrijf met veel aandacht voor elke medewerker en zijn gezin. Maar natuurlijk zijn we ook resultaatgericht. De kwaliteitsnormen van de Spierings kranen voldoen aan de hoogste standaard en wij proberen ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. Wij vertrouwen op onze medewerkers en geven iedereen (binnen zijn eigen functiekaders) verantwoordelijkheid en vrijheid om zijn functie uit te oefenen. Andersom verwachten wij ook dat iedereen zelf verantwoordelijkheid neemt en zijn functie uitvoert met een gezonde dosis verstand en altijd handelt in het belang van Spierings.

WERKEN BIJ SPIERINGS
Je wordt onderdeel van een groeiende, dynamische en technische innovatieve organisatie, waar hard wordt gewerkt en successen to the max. worden gevierd. Wij vinden dat je goed moet worden beloond bij Spierings. Daarom heeft Spierings ervoor gekozen om op een aantal arbeidsvoorwaarden positief af te wijken van de cao Metalektro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed salaris, een premievrij pensioen en aan de diverse hogere toeslagen. Woon je meer dan 10 kilometer van jouw werk, dan heb jij recht op een meer dan gunstige reiskostenregeling. Bovendien vindt Spierings dat beloning verder gaat dan alleen de arbeidsvoorwaarden. Wij bieden mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en er worden jaarlijks personeelsbijeenkomsten georganiseerd. Hier wordt iedereen bijgepraat over de ontwikkelingen van Spierings waarbij vooral gezellig samenzijn centraal staat.



Relevante links
Bedrijven Oss
Vacatures Oss

Locatie

Spierings Mobile Cranes https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f499238532fd07a500c2b6aee7b7b654f968a1177ba712bf.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f499238532fd07a500c2b6aee7b7b654f968a1177ba712bf.png
5347KZ Oss Noord-Brabant NL