OPENLANE Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OPENLANE Nederland
  • OPENLANE Nederland
  • Vianen (UT), Utrecht

OPENLANE Nederland BV werd eind 2012 opgericht als 100% dochterbedrijf van OPENLANE Europe NV en draagt nog steeds alle kenmerken van een jonge moderne organisatie: informeel, plat en dynamisch. Daarbij wordt veel verwacht van de medewerkers als het gaat om professionaliteit, kennis, snelheid van handelen, creativiteit, flexibiliteit en inzet. De Nederlandse organisatie is intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse B2B verkoopmarkt van kwalitatief hoogwaardige ex-lease en gebruikte voertuigen en telt intussen 13 medewerkers verdeeld over de afdelingen: Sales, Quality Control, Auctions, Finance en Administration.

OPENLANE Europe NV, gevestigd in België, is een dochter van OPENLANE Inc., gevestigd in de Verenigde Staten en leverancier van wereldwijde remarketing- en technologieoplossingen voor voertuigen. Met verkoopactiviteiten in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Spanje verbindt OPENLANE via haar online autoveilingen OEMs, leasemaatschappijen, wagenparkeigenaren, autohandelaren en dealers naadloos met kopers in meer dan 50 landen in heel Europa.

De doelstelling van OPENLANE is om de import en export van gebruikte voertuigen verder te ontwikkelen door middel van het samenbrengen van aanbieders en kopers via het online veilingplatform. Daarbij wordt aan zowel de aanbieders als de afnemers een transparant proces met marktconforme prijzen geboden. Door het zeer sterke (inter)nationale kopers netwerk worden de hoogste prijzen gerealiseerd voor de aanbieders. Voor de kopers biedt het direct aankopen significante kostenvoordelen. OPENLANE zal zowel het aantal aanbieders verder ontwikkelen als het aantal afnemers van voertuigen, die veelvuldig het importkanaal gebruiken om hun handelsvoorraden op niveau te brengen. De afhandeling van elke transactie vindt compleet online en real-time plaats, ondersteund door een backoffice systeem.



Locatie

OPENLANE Nederland https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2163eaf9a80b7a6ceeccc484ce36d68a58357638720f75580c8da69fb711.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2163eaf9a80b7a6ceeccc484ce36d68a58357638720f75580c8da69fb711.jpg
4131NJ Vianen (UT) Utrecht NL