Vof van Effrink & Malestein

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vof van Effrink & Malestein
  • Vof van Effrink & Malestein
  • Barneveld, Gelderland

Van Effrink Malestein is een facilitair bedrijf in de Metaalbewerking.
Metaal, Techniek.en meer. Globaal richten wij ons op vrijwel alle gebouw-gebonden installaties en werken. Bijbehorende elektrotechnische werkzaamheden worden door eigen gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd.
Voorbeelden:
- Naast leveren en monteren verzorgen wij preventief en correctief onderhoud, reparatie en constructie, oplossen van storingen, van o.a. overheaddeuren, snelloopdeuren, bunkerdeuren, schuifdeuren. Daarbij zijn wij niet merk gebonden.
- Vervaardiging en onderhoud van toegangssystemen
Daarbij moet worden gedacht aan hekwerken, poorten, toegangspoorten e.d.
- Plaatwerk en kleine constructiewerken
- Gevelbeheer van gebouwen: Beplating, zonneschermen, stalen, -aluminium en -kunststof raamkozijnen, deuren, trappen, relingen en bordessen, staalconstructies in wanden, vlieswanden e.d.
- Daarnaast kunnen naar wens als maatwerk ook metalen producten voor zowel interieur als exterieur van gebouwen worden ontwikkeld en vervaardigd.

Wij werken in een team van 9 medewerkers, waaronder 7 zelfstandige buitendienstmonteurs die hoofdzakelijk op locatie werkzaam zijn. wij zijn gevestigd in een modern en goed geoutilleerd pand in Barneveld (industrieterrein Harselaar)



Locatie

Vof van Effrink & Malestein https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ed14f44a9a43cebdd9eea659b56a68b207b4d05aa6e1b8b6.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ed14f44a9a43cebdd9eea659b56a68b207b4d05aa6e1b8b6.jpg
3771NG Barneveld Gelderland NL