WDO IT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • WDO IT
  • Rijnsburg, Zuid-Holland

WDO IT zorgt ervoor dat uw netwerk online blijft. Downtime voorkomen is waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij zijn er voor het gehele MKB om alle ICT vraagstukken weg te nemen dan wel te verhelpen.

Wij zijn een jong en dynamisch team met up-to-date kennis betreffende de ICT sector. Op de hoogte blijven van de markt ontwikkelingen is voor ons een must, waardoor wij onze klanten de beste ICT oplossingen kunnen bieden. Door de technologische vernieuwingen te monitoren, blijven wij onze kennis in huis vergroten. Ons doel is dan ook om onze klanten middels een fijne samenwerking te ontzorgen op het gehele ICT gebied.

De kracht van WDO IT ligt in de persoonlijke benadering en het meedenken met de klant. Elk bedrijf heeft met andere issues te maken en wij zoeken samen naar de oplossingen welke voor u werken. Onze diensten kunnen worden toegepast in elke branche. De persoonlijke benadering laat zich terug zien in de samenwerking met WDO IT. De helpdesk kan in duidelijk, begrijpbare taal overbrengen hoe een probleem verholpen moet worden. Lukt dit niet, dan staat een medewerker zo snel mogelijk ter plaatse om het ICT probleem te verhelpen.

Technische helpdesk medewerker

Rijnsburg - MBO - 32 - 40 uur


Locatie

WDO IT
2231NE Rijnsburg Zuid-Holland NL