SLB Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SLB Group
  • SLB Group
  • Uden, Noord-Brabant

Een warmtewisselaar voor een snoepproducent of de ontwikkeling van een machine die verse producten als pizzas en hamburgers invriest? Het zijn voorbeelden van vernieuwende installaties en machines die we realiseren we bij SLB GROUP. Vanuit de Koperslagerstraat in Uden én op talloze projectlocaties in binnen- en buitenland dragen we bij aan slimme oplossingen in food, water en milieu, dé kern voor de groeiende wereldbevolking.

Doen wat je belooft en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen: dat typeert SLB GROUP. Zo investeren we in duurzame relaties, zowel met onze klanten als onze werknemers. Dankzij onze kennis én oplossingsgerichte houding zijn we in staat om voortdurend met organisaties mee te denken. Ook maken we ons sterk voor duurzaamheid. Daarnaast hebben we oog voor onze medewerkers en staat hun persoonlijke ontwikkeling centraal. Bij SLB GROUP werken betrouwbare vakmensen die hechten aan een hoge kwaliteitsmaatstaf én aan werkplezier. De lijnen zijn kort en we staan altijd voor elkaar klaar.

RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH, de drie businessunits van SLB GROUP, hebben ieder hun eigen focus, maar delen deze kernwaarden. Jij maakt deel uit van het team van RIJKERS, gespecialiseerd in procestechnologie voor de handling van poeders en vloeistoffen. Je werkt in een prettige sfeer samen met de technisch manager, projectleiders, engineers en andere werkvoorbereider. Bij deze collegas kun je altijd terecht voor vragen of advies. Daarnaast wissel je ervaringen uit met je collegas van SLB GROUP als geheel.



Relevante links
Bedrijven Uden
Vacatures Uden

Locatie

SLB Group https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b790f4a5415a1bce17be190d79d1f0c42aedd139464a466d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b790f4a5415a1bce17be190d79d1f0c42aedd139464a466d.jpg
5405BS Uden Noord-Brabant NL