Pronorm

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Pronorm
  • Pronorm
  • Helmond, Noord-Brabant

Pronorm, Creating Urban Experiences.
Dé expert in het creëren van onvergetelijke ervaringen met onze adembenemende videoprojecties, schitterende belichting en fantastisch geluid! Wij werken aan een breed scala aan projecten, van spectaculaire lichtfestivals tot indrukwekkende theaterproducties en alles daartussenin.
Wij creëren betoverende en immersive urban experiences over de hele wereld. Onze expertise omvat large scale building projections, zoals te zien op lichtkunstfestivals zoals GLOW, evenals analoge projecties met Pani en 3D-video mapping digitale projecties. Hierdoor kunnen we de grenzen van wat mogelijk is met licht en geluid verleggen en uw evenement of project naar een hoger niveau tillen.

We hebben gewerkt aan grote evenementen zoals Glow in Eindhoven en het Festival of Lights in Berlijn, evenals aan kleinere, maar net zo indrukwekkende projecten. Wij werken ook aan langdurige projecten zoals permanente installaties in openbare ruimtes en musea. Enkele van onze projecten zijn onder andere Vincent meets Rembrandt en het Al Baharat Square in Qatar.

Onze creativiteit en technische vaardigheden stellen ons in staat om unieke en op maat gemaakte ervaringen te creëren die onze klanten en hun publiek nog lang bij zullen blijven.



Locatie

Pronorm https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4bdca3acb97f975fd7f7886ae8bcf84c3b1c86f2014bd214.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4bdca3acb97f975fd7f7886ae8bcf84c3b1c86f2014bd214.png
5705BW Helmond Noord-Brabant NL