Rexel (elektrotechnische groothandel)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Rexel (elektrotechnische groothandel)
  • Rexel (elektrotechnische groothandel)
  • Amsterdam-Duivendrecht, Noord-Holland

OVER REXEL.

Letterlijk betekent Rexel de Koning van Elektrotechniek. De naam is een samenvoeging van Rex, dat Latijn is voor Koning en el voor de eerste letters van onze markt de elektrotechniek. Met trots dragen wij die titel en zijn dan ook wereldwijd de meest toonaangevende distributeur van elektrotechnische materialen, die haar dienstenpakket volledig heeft afgestemd op deze groeiende én veranderende markt.

Ook in Nederland is Rexel de gespecialiseerde groothandel die dagelijks professionals in woningbouw, utiliteit en industrie helpt duurzamer en efficiënter zaken te doen. Wij zijn een verbindende factor in deze energieke en dynamische wereld met continue veranderende technologieën. Onze organisatie is daardoor voortdurend in beweging en voorbereid op de toekomst.

De energie van onze medewerkers brengt ons hierin verder. Er is voldoende ruimte voor creativiteit en het zelf benvloeden van jouw werkzaamheden en loopbaan. Daarnaast zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden om jezelf zowel vakkundig als persoonlijk verder te ontwikkelen.


We zoeken een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor B2B-klanten en voor de eerstelijnsvragen over de webshop. Je adviseert hen over producten, stelt offertes op en je zorgt voor de opvolging en nazorg van de bestelde orders. Je begeleidt klanten door het digitale orderproces en het is jouw taak om de behoefte van de klant helder te krijgen. Je vraagt door en geeft een passend productadvies en daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie.

Je werkt samen in een team van collegas van de binnendienst én de accountmanagers van de buitendienst. Onderling wordt er dagelijks afgestemd wie welke klanten te woord staat.

Als je het leuk vindt om te verkopen, dan is dit een baan voor jou.



Locatie

Rexel (elektrotechnische groothandel) https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd84195212352c4e55245c77ddb7f93336a219c882be96d5.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd84195212352c4e55245c77ddb7f93336a219c882be96d5.png
1114AB Amsterdam-Duivendrecht Noord-Holland NL