Trans-iX

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Trans-iX
  • Zaandam, Noord-Holland

Wij zijn een snelgroeiende Managed Service Provider (MSP)! Bij ons vindt je niet alleen top-notch IT-oplossingen, maar ook een geweldige werkcultuur. We zijn trots op onze informele bedrijfscultuur, waar iedereen wordt aangemoedigd om zichzelf te zijn en zijn/haar creativiteit en unieke ideeën te delen.

Ons team bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde individuen die werken aan cutting-edge technologieën en oplossingen voor onze klanten. We bieden uitdagende projecten en een omgeving waarin u kunt groeien en uw vaardigheden kunt ontwikkelen.

We hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privéleven en bieden onze werknemers flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Bovendien organiseren we (teambuilding-) activiteiten om ons teamgevoel te versterken.

Bij Trans-iX gaat het niet alleen om het leveren van geweldige IT-diensten, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en ons team. We streven ernaar om een ​​werkplek te creëren waar onze werknemers zich gewaardeerd en ondersteund voelen, en waar ze de kans hebben om te groeien en hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Kom bij ons en sluit je aan bij ons team van gepassioneerde professionals!

ICT Servicedesk medewerker

Zaandam - MBO - 40 uur


Locatie

Trans-iX
1506GJ Zaandam Noord-Holland NL