Kreuze

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kreuze
  • Maastricht-Airport, Limburg

Wie we zijn?
Kreuze is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke communicatieadviseurs van het zuiden van het land. We spreken inmiddels niet meer van telecom maar van communicatie, dit omdat onze dienstverlening veel verder gaat dan telecom. We adviseren, ontzorgen en integreren.
Ons hecht team bestaat inmiddels uit circa 40 professionals. Mensen die gek zijn van techniek en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke communicatie.
Dagelijks waaieren ze uit over het land om organisaties beter bereikbaar te maken. Bedrijven en instellingen met pak m beet 5 tot 2000 medewerkers en actief in de sectoren industrie, onderwijs, overheid, vervoer, zakelijke dienstverlening en zorg.

Wat we doen?
We bedenken slimme oplossingen waardoor uw organisatie beter bereikbaar wordt.
We zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd verbonden zijn met de klant en met elkaar. Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat de klantinteractie en de klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en wordt uw organisatie productiever. We laten ons hierbij niet leiden door producten, maar denken in vraagstellingen en oplossingen.



Locatie

Kreuze
6199AE Maastricht-Airport Limburg NL