Psychologenpraktijk Perspectief

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Psychologenpraktijk Perspectief
  • Psychologenpraktijk Perspectief
  • Leerdam, Utrecht

Met ongeveer 100 medewerkers en 6 locaties is Perspectief een middelgrote GGZ instelling. We hebben mooie locaties in Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem (2 locaties), Leerdam en Culemborg. En met mooi bedoelen we de inrichting. We horen namelijk regelmatig dat onze locaties het huiskamergevoel hebben. Een compliment van onze cliënten!

Het Perspectief team bestaat uit basis- en GZ psychologen, psychiaters, verpleegkundig specialisten, psychotherapeuten en systeemtherapeuten. Er is veel kruisbestuiving tussen de Kind Jeugd collegas en de Volwassen Ouderen collegas. Ook hebben we een deskundig front- en backoffice team in huis.

En, omdat we ons personeel net zo belangrijk vinden als goede zorg voor onze cliënten, wordt er ook aan ontspanning en plezier gedacht. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten voor een warm team gevoel. Zo zijn we niet alleen een leuk en gezellig team, maar blijven we dat ook!

Binnen de praktijk behandelen wij in de basis en specialistische GGZ. Ook diagnostisch onderzoek valt onder onze werkzaamheden. Het behandelaanbod is voor jong en oud. Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen en hun ouders bij ons terecht.

We zijn een platte organisatie, waarbij zowel de directie als de managers in direct contact staan met de behandelaren, ondersteunende medewerkers en cliënten. Onze filosofie is dat je alleen kunt managen als je weet waar je het over hebt, dus onze managers zijn ook behandelaren! Collegas die dat willen worden gestimuleerd om mee te denken over beleidzaken middels cordinatorschap of deelname aan projectgroepen.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.psychologenpraktijkperspectief.nl en www.perspectiefwerkt.nl



Locatie

Psychologenpraktijk Perspectief https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c64cc8cb6c3a019610821141ddfba7feba1f50ee1e5af32.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c64cc8cb6c3a019610821141ddfba7feba1f50ee1e5af32.jpg
4143HC Leerdam Utrecht NL