De Barbecue en Buffettenboer

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

De Barbecue en Buffettenboer
  • De Barbecue en Buffettenboer
  • Hoevelaken, Gelderland

Bestel jouw BBQ-catering en laat deze thuis bezorgen
Barbecueën met familie, vrienden of collegas? Strak plan. Maar zie je op tegen de boodschappen en de schoonmaak? Lees dan even verder. Want slimme levensgenieters kiezen voor de Barbecue Boer. Vanwege de kwaliteit van het eten. En het grote gemak van onze totaalservice. Wij doen de boodschappen en bereiden het eten. We brengen alles langs, laten je een dag van te voren weten hoe laat we komen en halen de vuile vaat weer op. De afwas? Doen we voor je.

Slagersvlees en verse vis van de hoogste kwaliteit
Je begrijpt: we leggen je in de watten. Met het allerbeste vlees van de slager en de lekkerste verse vis van de vishandel. De Barbecue Boer selecteert het vlees en de vis hoogstpersoonlijk en kritisch. Vervolgens bereiden we jouw eten met huisgemaakte marinades en kruiden. Alles voor de beste smaakbeleving. Onze salades en sauzen zijn huisgemaakt. En de stokbroden? Vers van de warme bakker. Alles even smakelijk dus.

We bezorgen het vlees en de vis (en ook de salades en de sauzen) in thermoboxen, op de juiste temperatuur. Hierin blijft het eten 12 uur koel. Je houdt dus alle ruimte over in je eigen koelkast.

Met gasbarbecue, borden, bestek en servetten
Gasbarbecue, borden, bestek en servetten. Alles krijg je erbij. Na afloop halen we alles weer op. Je hoeft niets schoon te maken (alleen even de eetresten verwijderen). Want beloofd is beloofd: wij doen de afwas. Na een gezellig feest heeft niemand daar natuurlijk zin in. Wij maken jouw BBQ compleet. Een A tot Z BBQ.



Locatie

De Barbecue en Buffettenboer https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d7a0aa20de9542ce2a4547252a1ee9e7e96afe6741199e13.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d7a0aa20de9542ce2a4547252a1ee9e7e96afe6741199e13.jpg
3871KN Hoevelaken Gelderland NL