Children of The Water Amsterdam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Children of The Water Amsterdam
  • Amsterdam, Noord-Holland

Children of the Water vergroot haar team om de zelfredzaamheid in het water aan zoveel mogelijk kindjes te leren. Onze gespecialiseerde holistische Self Rescue techniek is uniek en wij zijn de meest toonaangevende Self Rescue organisatie in Europa. Heel leuk als jij ons team wilt versterken!!!

De focus ligt op privélessen waarbij je als instructeur altijd in het water bent. De betrokkenheid van ouders speelt hierbij een belangrijke rol. Het is een intensief leerproces van 20 privélessen in de 10 daagse cursus, waarbij je echt verbinding maakt met het kindje in het water. Door de één op één lessen, heb je alle aandacht voor het leerproces waarin je in een veilige kindvriendelijke omgeving, de basis vaardigheden aanleert om zelfstandig te kunnen draaien en drijven.

Met de specifieke Self Rescue technieken, groeit niet alleen het zelfvertrouwen van het kindje maar ook het vertrouwen in jouw als instructeur. Door spelenderwijs te leren wordt het kindje bewust van het water en de vaardigheden die nodig zijn om hier veilig mee om te gaan. Liefde, geduld en aandacht voor het individuele leerproces van kinderen en het water is wat ons verbindt.

Werkzaam zijn als Self Rescue instructeur is ontzettend dankbaar werk, want je levert een uitzonderlijke bijdrage aan het verminderen van verdrinkingsongevallen. Jij leert de allerkleinste kinderen overlevingsvaardigheden die ze hun leven lang kunnen benutten!



Locatie

Children of The Water Amsterdam
1056CB Amsterdam Noord-Holland NL