Partners in Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Partners in Solutions
  • Partners in Solutions
  • Nijmegen, Gelderland

Partners in Solutions B.V. is een uitzendbureau gevestigd in Nijmegen die in 2021 is opgericht, door de pandemie ontstonden er structreel tekorten in het vinden van gekwalificeerd personeel wij willen organisaties hierin helpen en proberen daarin een verbindende rol op te nemen. Wij streven er dan ook naar om een bijdrage te leveren aan deze vraag in het werkveld. Inmiddels is ons interne team gegroeid naar 5 kantoor medewerkers die beschikken over actuele werkveldervaring en ruim 100 zorgprofessionals die ingeschreven staan en (ad-hoc) beschikbaar zijn.

Met geaccumuleerd ruim 12 jaar ervaring in de detachering, flex- en uitzendbranche durven wij te stellen dat we uitstekend maatwerk kunnen leveren voor elk verzoek van elke opdrachtgever. Hierin stellen wij de woorden partners en vertrouwen voorop.

Partners in Solutions specialiseert zich in de volgende doelgroepen; gehandicaptenzorg, verslavingszorg, GGZ, jeugdzorg en ouderenzorg. Ook bieden wij een tak voor ambulante zorg met behulp van o.a. praktijkdeskundigen, gedragswetenschappers en persoonlijke begeleiders.

Zowel de mensen op ons kantoor als onze mensen in het werkveld beschikken over minimaal 3 tot 5 jaar aan ervaring met betrekking tot de gewenste zorg. Daarnaast bieden we elke opdrachtgever een vaste aanspreekpunt die weet wat er speelt op de groepen en bij onze klanten. Hierdoor kan er snel geschakeld worden tussen personeel en opdrachtgever. Wij geloven dat we zo een nauwe samenwerkingsverband kunnen creëren waar elke partij zich gehoord voelt en zo samen de beste zorg kunnen leveren waar de cliëntenbelang voorop staat.

Dit alles doen we uiteraard met een groot hart voor de zorg.



Locatie

Partners in Solutions https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/98095186628e5b4e242b60acf90b8aaeb14159863354ddf8.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/98095186628e5b4e242b60acf90b8aaeb14159863354ddf8.png
6546BG Nijmegen Gelderland NL