VINDR

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VINDR
  • VINDR
  • Houten, Utrecht
VINDR vacatures

Welkom bij VINDR, het jonge en enthousiaste uitzendbureau dat de traditionele manier van uitzenden op zn kop zet! Ons team bestaat uit jonge en gedreven mensen die barsten van de energie. We geloven dat een positieve houding en hard werken de sleutels zijn tot succes. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten en kandidaten te helpen en we staan bekend om onze flexibiliteit en creativiteit.
Bij VINDR gaan we verder dan alleen het matchen van kandidaten met vacatures. We willen ook een verschil maken in het leven van onze kandidaten en ze helpen om hun carrièredoelen te bereiken. Daarom bieden we extra bonussen zoals extra vakantiegeld en een jaar niet ziek bonus om onze medewerkers te belonen voor hun toewijding en inzet.

We hebben een breed scala aan klanten in verschillende sectoren, van horeca tot logistiek en van administratie tot techniek. We geloven dat er voor iedereen een perfecte baan is en we doen er alles aan om die te vinden. Onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail zorgt ervoor dat we de juiste match maken tussen kandidaat en bedrijf.

Als je op zoek bent naar een jong en enthousiast uitzendbureau dat niet alleen je carrièrekansen vergroot, maar ook je leven verrijkt, dan is VINDR de perfecte keuze voor jou!

Bij ons ben je meer dan alleen een nummer, wij geloven in persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Zo kunnen we samen een mooie toekomst creëren.

Parketteur/Vloerenlegger

Houten - MBO - 40 uur
VINDR

Parketteur in de Randstad

Houten - MBO - 40 uur
VINDR

Parketteur/Stoffeerder in de Randstad

Houten - MBO - 40 uur
VINDR

Parketteur

Nieuwegein - Fulltime
VINDR
VINDR vacatures

Locatie

VINDR https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/27cb4a74a68dbaab673ac5234e7ae5ec1a9a5b94a1aa1655.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/27cb4a74a68dbaab673ac5234e7ae5ec1a9a5b94a1aa1655.png
3992DE Houten Utrecht NL