Syrinx Industrial Electronics

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Syrinx Industrial Electronics
  • Nibbixwoud, Noord-Holland

Syrinx is een ontwikkelaar en producent van hoogwaardige elektronica oplossingen voor de industrie en utiliteit. Met ca 25 medewerkers werken wij dagelijks aan mooie producten die internationaal hun weg vinden naar een groep vaste klanten. We hebben een platte organisatie waarbij veel verantwoordelijkheid bij de uitvoerenden ligt. Ivm aanstaande pensionering van onze inkoper zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Op basis van materiaallijsten en tekeningen van onze ontwikkelafdeling ben je verantwoordelijk voor tijdige levering van alle materialen en diensten welke nodig zijn voor de assemblage op onze productieafdeling. Naast projectmatige inkoop ga je samen met collegas en leveranciers aan de slag met het continue verbeteren van het inkoopproces en resultaten. Je werkt nauw samen met de verkoopafdeling en biedt ondersteuning bij het maken van calculaties en orderverwerking.
Het soepel laten verlopen van het logistieke samenspel tussen de afdelingen verkoop, inkoop en productie is een van je kerntaken.



Locatie

Syrinx Industrial Electronics
1688JH Nibbixwoud Noord-Holland NL