Dugros

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dugros
  • Dugros
  • Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zon 85 collegas. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zon avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!

Merchandiser Buitendienst - regio Midden-NL (Utrecht)

Oud-Beijerland - Geen opleiding vereist - 40 uur
Dugros

Merchandiser bij de leukste werkgever van Hoeksche Waard! Regio Zuid-Holland - Fulltime

Oud-Beijerland - MBO - 40 uur
Dugros


Locatie

Dugros https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a8a3e58e0c8bddc784a95a7996ec47befc2f10f4fabc0bd.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a8a3e58e0c8bddc784a95a7996ec47befc2f10f4fabc0bd.png
3261ND Oud-Beijerland Zuid-Holland NL