Wild Works

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Wild Works
  • Wild Works
  • Rhoon, Zuid-Holland

Wild Works is niet zomaar een uitzendbureau - We zijn toegewijd om de perfecte baan voor jou te vinden terwijl we ervoor zorgen dat je plezier hebt tijdens het werken. Bij Wild Works ben je geen nummer; je maakt deel uit van onze community. Of je nu op zoek bent naar een baan in de horeca, als receptionist, chauffeur, magazijnmedewerker of productiemedewerker, we hebben voor ieder wat wilds. We bieden banen aan voor studenten die een bijbaan zoeken naast hun studie, maar ook voor mensen die fulltime willen werken.

Bij Wild Works geloven we in de handen uit de mouwen steken en samenwerken als een team, terwijl we ook een gevoel van gemeenschap onder onze werknemers creëren. We bieden persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

We zorgen ervoor dat je wekelijkse salaris op vrijdag wordt uitbetaald voor het werk van de vorige week, inclusief vakantiegeld en bonussen. Dit betekent dat je zonder zorgen van je weekend kunt genieten, omdat we altijd op tijd betalen.

Maar dat is niet alles - We houden ook van een feestje! Wild Works organiseert regelmatig evenementen waar je kunt socializen en plezier kunt hebben met andere werknemers. We geloven in hard werken en nog harder spelen, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende manieren om ons team samen te brengen.

Word lid van de Wild Works community en ervaar een nieuwe manier van werken. Laten we samen werken aan een wild leven vol plezier, succes en voldoening! Lets work to live wild together!

Douane Administratief Medewerker (Vast, 40 uur)

Rotterdam - HBO - 40 uur
Wild Works

Diepvries logistiek medewerker Rotterdam/Schiedam

Rotterdam - Geen opleiding vereist - 40 uur
Wild Works

Diepvries logistiek medewerker Rotterdam

Rotterdam - Geen opleiding vereist - 40 uur
Wild Works


Locatie

Wild Works https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f71c9893a80c7f3c56b515b8884946dbc5b2e3f64ad8115e.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f71c9893a80c7f3c56b515b8884946dbc5b2e3f64ad8115e.png
3161ED Rhoon Zuid-Holland NL