Ventil Test Equipment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ventil Test Equipment
  • Ventil Test Equipment
  • Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Ventil Test Equipment BV is een innovatieve, Nederlandse onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van test units. Deze test units worden ingezet voor hoge druk beproeving van industriële afsluiters en veiligheden. Klanten van Ventil zijn onder andere internationale bedrijven die zich bevinden in de energie- en procesindustrie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld internationale olie- en gasbedrijven.

Met moderne technieken worden onze machines in onze hoofdvestiging in Rijswijk ontwikkeld en geproduceerd.
Ventil heeft naast haar Nederlandse vestiging in Rijswijk ook nog kantoren en werkplaatsen in de Verenigde Staten en het Midden-Oosten en is wereldwijd in 80 landen vertegenwoordigd door diverse lokale agentschappen en partners.

De bedrijfscultuur valt te omschrijven als informeel, direct en internationaal. Al vele jaren voeren wij een sterk innovatief productiebeleid. Constante hoge kwaliteit, passie voor techniek en onze producten, teamwerk en werkplezier zijn hierbij de belangrijke kernwaarden. Individuele aandacht en ontwikkeling zien wij als investering om uit met elkaar een mooi eindproduct te kunnen leveren.



Locatie

Ventil Test Equipment https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/eb67e4e4ac1a9d88ad4bf6959bb49e87a9bc9a4c7c6053a7.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/eb67e4e4ac1a9d88ad4bf6959bb49e87a9bc9a4c7c6053a7.jpg
2288GE Rijswijk (ZH) Zuid-Holland NL