Eurobox Selfstorage Dordrecht

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Eurobox Selfstorage Dordrecht
  • Eurobox Selfstorage Dordrecht
  • Dordrecht, Zuid-Holland

Wij zijn een trots familiebedrijf welke al meer dan 15 jaar lang actief is in de Self Storage branche. Al onze vestigingen zijn ruim opgezet en voorzien in alles wat u nodig heeft op het gebied van opslag van uw dierbare bezittingen, transport en verhuisartikelen.

Eurobox hecht er veel waarde aan dat u uw dierbare bezittingen aan ons toevertrouwd. Wij zijn voortdurend bezig met veiligheid en dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Ook zijn wij bijzonder serieus wat betreft onderhoud en orde en netheid van onze gebouwen. Elke Eurobox vestiging heeft een eigen professionele store manager die 6 dagen in de week voor u beschikbaar staat om u te adviseren over al uw Self Storage behoeften. Ook als het om de verhuur van een verhuiswagen of de verkoop van verhuisartikelen gaat kunnen wij u goed adviseren en helpen. Wij zijn heel servicegericht en zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor onze klanten te verbeteren.



Locatie

Eurobox Selfstorage Dordrecht https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ba0175dbea950dbc606f8a4c515eea2bba58c235bca4cc50.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ba0175dbea950dbc606f8a4c515eea2bba58c235bca4cc50.png
3313CS Dordrecht Zuid-Holland NL