Tetrix Techniek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Tetrix Techniek
  • Heerhugowaard, Noord-Holland

Heb jij affiniteit met techniek en de gave om jongeren te enthousiasmeren? In deze zelfstandige functie ben jij de aanjager om Tetrix op de kaart te zetten als Tetrix dé techniekopleider van Noord-Holland.

Wat ga je doen?

Als promotiemedewerker van Tetrix ben je verantwoordelijk voor de promotie van (metaal)techniek in Noord-Holland. Je bent enthousiast en hebt de gave om jongeren te enthousiasmeren voor techniek en specifiek de opleidingen van Tetrix. Uiteraard doe je dat niet alleen. Onze medewerker Marketing PR ondersteunt jou op het gebied van promotiematerialen zoals posters, presentaties, flyers, etc. Daarnaast is het mogelijk dat je samen met een Techniekopleider of leerling op pad gaat naar evenementen en beurzen. Je beschikt over een groot aanbod van attributen die gebruikt kunnen worden om de doelgroep enthousiast te maken. Samen met jouw marketing collega ben je verantwoordelijk voor zowel de promotie van techniek als de werving van nieuwe leerlingen.

Voor elk leerjaar bieden wij een interessant programma dat aansluit op de behoefte! Als promotiemedewerker bestaan je verantwoordelijkheden onder andere uit:

- Je bent actief bezig met het plannen en uitvoeren van gastlessen, voorlichtingen en techniek carrousels op scholen, beurzen en evenementen;
- Relatiebeheer, je wordt het aanspreekpunt voor VMBO scholen (decanen en docenten);
- Je bent een belangrijke spil in het op de kaart zetten van Tetrix Techniek in Noord-Holland;
- Het door-ontwikkelen van het promotieprogramma;
- Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle (promotie) activiteiten in Noord-Holland.

Hoe kan een werkdag eruit zien?

Op maandag start jij met een bakje koffie of thee bij één van de vier vestigingen van Tetrix. Niet te lang blijven zitten, want om 10:00 heb je een afspraak met een decaan bij een VMBO school in Noord-Holland. Samen bespreken jullie het promotieprogramma van Tetrix en plannen jullie data voor gastlessen en beroepenmarkten. Over gastlessen gesproken, om 14:00 is je volgende afspraak, een gastles bij een VMBO school om de hoek. Gewapend met o.a. een robotarm, virtueel lasapparaat of een interactieve quiz ga jij een klas enthousiast maken voor (metaal) techniek! De dag sluit je af met een belletje (vanuit de Tetrix promotiebus) naar jouw collega op de marketing afdeling. Samen bespreek je de bevindingen van de dag en nemen jullie de rest van de week door. Geen dag is hetzelfde, nieuwe mensen, ander evenement, je zult je geen moment vervelen!

Wie ben jij?

Een betrokken en enthousiaste medewerker met affiniteit voor techniek. Je bent genteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent. Verder voldoe je zo ongeveer aan het onderstaande profiel:

- Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
- Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
- Je durft op mensen af te stappen en kan hen enthousiasmeren voor (metaal)techniek;
- Je bent flexibel in avonden in de periode oktober t/m april (dit weet je al ruim van te voren);
- Je bent in staat om een eigen planning te maken en te hanteren;
- Je beschikt over een geldig autorijbewijs B;
Ervaring is minder belangrijk. Wij hechten meer waarde aan het bovenstaande profiel.

Wat bieden wij jou?

- Een zelfstandige functie van 32 tot 40 uur;
- Bruto maandsalaris vanaf 3.250;
- Gebruik van de Tetrix promotiebus naar evenementen/activiteiten;
- Veel vakantiedagen: 25 dagen + 13 ADV dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
- Eigen opleidingsbudget van minimaal 1500 euro per jaar.



Locatie

Tetrix Techniek
1703DC Heerhugowaard Noord-Holland NL