How2Wow

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • How2Wow
  • Lelystad, Flevoland

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière bij een snelgroeiende organisatie? Dan is How2Wow de perfecte plek voor jou!

Volgende stap in je carrière
We zoeken ambitieuze en enthousiaste professionals die ons team willen versterken. Wij bieden een unieke werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en groeien. Onze consultants zijn experts in probleemoplossing en procesverbetering, waardoor we onze klanten kunnen ontzorgen van kop tot staart. Hierdoor kunnen onze klanten zich richten op hun core-business en hun groei versnellen.

Starters
Je kunt ook direct na je opleiding al aan de slag bij ons. Werkervaring is geen vereiste. We zoeken mensen die met een flinke dosis motivatie aan de slag gaan, altijd meedenken in oplossingen en samen met ons wil bouwen aan tevreden klanten en onze organisatie. Jij zorgt voor een gezonde dosis inzet en wij leiden je intern op.


WAT GA JE DOEN
Jij gaat onze klanten ondersteunen, hun vragen beantwoorden en eventuele problemen oplossen in hun dagelijkse gebruik van software systemen.
Je kunt goed luisteren en bent klantgericht. De combinatie van alle kennis die je bij How2Wow opdoet en jouw vrolijke, pro-actieve werkhouding maakt dat je onze klanten uitstekend adviseert en ondersteunt. Je onderhoudt contacten met leveranciers, specialisten en gebruikers. Met een scherpe analyse zorg je voor de juiste oplossingen bij problemen en draag je bij aan het continu verbeteren van de dienstverlening. Je vertaalt de behoefte van de gebruikers naar nieuwe functionaliteiten. Je hebt het totaalplaatje van een echte Fixer.

WAT HEB JE NODIG?
Affiniteit met de werkzaamheden
MBO+ niveau
Motivatie
Sluiten niet alle functie-eisen aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
32 - 36 uur per week
Start salaris van 2500 euro bruto
Mobiliteitsplan
Maandelijks activiteiten met je team
Opleidingsbudget of opleiding
Hybride werken
25 Vakantie dagen
How2Wow laptop en telefoon



Locatie

How2Wow
8241CS Lelystad Flevoland NL