Peters Metaaltechniek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Peters Metaaltechniek
  • Peters Metaaltechniek
  • Emmen, Drenthe

VACATURE: (Ervaren)Constructiebankwerker/ Lasser (38 uur per week)
Peters Metaaltechniek is voor haar klanten al meer dan 15 jaar de betrouwbare partner in metaalwerk. Voor onze klanten houden wij ons dagelijks bezig met plaatbewerking, ponsnibbelen, laswerk en constructiewerk. Of het nu gaat om het verwerken van RVS, aluminium of staal, bij ons bent je aan het juiste adres. De kracht van ons bedrijf is dat we alles in eigen huis kunnen uitvoeren.
Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen die graag meedenken. Peters Metaaltechniek beschikt over een modern machinepark, waardoor zowel kleine als grote opdrachten snel uitgevoerd kunnen worden.
De opdrachtgevers van Peters Metaaltechniek zijn zeer gevarieerd. Wij werken o.a. voor bedrijven uit de bouw, zorg en industrie.
Dit worden je werkzaamheden:
In deze functie zet je vanaf tekeningen zelfstandig (plaatwerk)constructies in elkaar. Hierna las je de constructies af en zorg je voor de verdere afwerking volgens specificaties van de opdrachtgever.

Dit zoeken wij in jou:
Je hebt een opleiding in de techniek, MBO-niveau is gewenst. Tevens beschik je over minimaal 5 jaar recente ervaring. Je hebt een goed technisch inzicht en kunt zelfstandig tekeningen lezen. Ook heb je een zeer kritische blik, werkt graag efficiënt en hebt een actieve houding ten opzichte van de uit te voeren werkzaamheden.

Dit is wat wij jou bieden:
Ons bedrijf kenmerkt zich door een prima werksfeer, een no-nonsense mentaliteit maar vooral plezier in vakwerk. Uiteraard bieden wij daarnaast een marktconforme beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Mogelijkheden binnen onze organisatie om door te groeien tot een allround constructiebankwerker of lasser.
Bent je genteresseerd?
Je kunt solliciteren door je CV te mailen naar: [email protected]
Voor meer informatie omtrent de vacature kunt je contact opnemen met Herman Peters op 0591- 39 38 28.



Locatie

Peters Metaaltechniek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c5afd3a41b9968477513505432e619a858568bcf17e4e7bc.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c5afd3a41b9968477513505432e619a858568bcf17e4e7bc.png
7825VV Emmen Drenthe NL