Camping de Hondsrug

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Camping de Hondsrug
  • Eext, Drenthe

Ben jij een enthousiaste kok met een passie voor de horeca? Wil jij werken op een prachtige camping en eventueel zelfs meehelpen bij de organisatie van evenementen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar een creatieve en ervaren kok die van alle markten thuis is. Jij bent verantwoordelijk voor het bereiden van de meest heerlijke en verse gerechten voor onze gasten. Je hebt een passie voor koken en weet altijd iets bijzonders op tafel te zetten.

Als brasserie kok ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten, maar denk je ook mee over de organisatie van evenementen. Je helpt mee bij de voorbereidingen en zorgt dat alles op de dag zelf op rolletjes loopt.

Naast het bereiden van de gerechten en het meehelpen bij evenementen, ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de keukenadministratie en het bestellen van de benodigde ingrediënten. Jij zorgt ervoor dat de keuken op elk moment van de dag voorzien is van alle nodige ingrediënten en dat de keuken volgens de HACCP-richtlijnen werkt.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een gezellig en enthousiast team op een mooie locatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een vast dienstverband is het zelfs mogelijk om in de wintermaanden extra vrije dagen op te nemen en mee te denken en te helpen bij de events die we organiseren.

één voordeel van het werken op een recreatiebedrijf is de flexibiliteit en de mogelijkheid om buiten de seizoenen meer vrije dagen op te nemen.

Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan en ons team te versterken? Reageer dan snel op onze vacature en wie weet ben jij straks onze nieuwe brasserie kok!



Relevante links
Bedrijven Eext
Vacatures Eext

Locatie

Camping de Hondsrug
9463TA Eext Drenthe NL